СП 2018- Финале: Франција Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата Bateman
  • Време на започнување Време на започнување
Модриќ е тотално изгубен на мечов.

Ова на Лорис беше чиста глупост и баш ми е мило што го казнија. Освен курч, никаква друга потреба не гледам во финале на СП ти да земеш да дриблаш кога имаш слободни играчи за проигрување.
И на Кариус беше чиста глупост.

факт е дека Хрватска имаше среќа и ја избегна Белгија, инаку не ќе беше во финалето... а тука има полно шутраци кој само офтопици пишуваат и мислат дека имаат монопол на секоја тема, а патем и немаат врска од фудбал...

Ебате петлите, ебате!
Штета за Хрватска (y).

факт е дека Хрватска имаше среќа и ја избегна Белгија, инаку не ќе беше во финалето... а тука има полно шутраци кој само офтопици пишуваат и мислат дека имаат монопол на секоја тема, а патем и немаат врска од фудбал...
Врати се назад во темата за Ханиоти.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

без некоја посебна игра хо освоија светсково
браво [emoji122][emoji122][emoji122]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ииии ама се заигра францускава баба. :icon_lol:

Браво за Хрватска!
Имаат карактер. Да имаа малку повеќе среќа ќе беше погусто, ама тоа е.

И на оваа тема да не имаш докторирано?

Штета, ама и оваа достигнување е херојско и огромен, огромен успех за Хрватска, на крај и чистиот квалитет пресуди, покрај среќата и некои сомнителни моменти.

Ама факт останува дека Гризман е глушец, гнасно мало човече.

Најкриво ми е за Косиелни, што несреќно се најде да не биде дел од овој момент, немаше може да игра, ама вака ни медал нема да земе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom