СП 2018 - Елиминациона фаза (1/8, 1/4 и 1/2 финале)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Мартинез и со Евертон играше офанзивен фудбал поготово првата сезона, во втората памтам полош беше во лигата ама во куповите играше две полуфиналиња и тоа во ФА купот ако памтите испаднаа од Јунајтед кога ДДГ му фати пенал на Лукаку а Марсијал даде гол во последна минута.

п.с. Не знам чија идеја беше да се ангажира Анри, дали на Мартинез или на фудбалската федерација на Белгија ама ако била на Мартинез тогаш голем плус за него, треба и да ти текне да го здиплиш таков капацитет :D

Петлите ќе ги исклукаат ѓаволите.

Пеја, потсети се само кој му е помошник на Клоп, односно му беше пошо нели си отиде БУВАЧ :D Јас не викам дека Анри го има главниот збор или дека Мартинез ќути а Анри кажува, него дека има голем импакт во донесувањето на финалните одлуки и стратегии што е сосема нормално, затоа и постојат помошниците.

Пеја, на Кутињо му се деси баш она што го збориме ние Интерашите (демек напатени ради него а кур ме боли за тој жбун), а тоа е губењето на битни утакмици. Ќе изигра гомното со Костарика и Барбадос ама со Белгија нема да постои на теренот. 150 милионски играч позз, не ми го објаснувај.

Има голем импакт бе Стек, се слагам, затоа и се помошници. Да решаваа се' само менаџерите/селекторите немаше да имаат стручен штаб од 20 луѓе позади нив.

Не можеш да кажеш дека вчера Кутињо не постоеше кога беше единствениот кој пробуваше нешто да искреира, плус тој и ја направи асистенцијата за гол. Нема потреба да ти го објаснувам ама како интераши, најмногу серете за него пошто гз би дале да го имате у екипа а го пуштивте за мочани 8м евра. Јас сега сум проценет на едно 10-12м со 85кг и еден професионален меч изигран во трета македонска лига пред 6 години за Бардовци.

DhgMJSZW0AA5FE9.jpg

Али и Стерлинг се жива катастрофа. Со Лофтус Чик подобро изгледаа англичаните.
Стерлинг барем има каква таква способност да се улета во празен простор, Али ништо нема покажано а и цела сезона за Тотенхем е тиња.

Стерлинг барем има каква таква способност да се улета во празен простор, Али ништо нема покажано а и цела сезона за Тотенхем е тиња.

Стерлинг инаше солидна сезона со Сити, ама за репрезентацијата е жив мртовец. И на европското беше меѓу најслабите, тогаш се сеќавам кога ќе му дадеа шанса на Рашфорд живнуваше играта.

Од доктор Сократес, Зико, Карека, Ромарио, Бебето, Роналдо... да паднеш на wannabe Jesus и the second coming Neymar. Други деца им требаат за повторно Бразил да биде фактор на светско првенство.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Па скоро сите играчи на Сити се дно светсково.. Пеп ако го гледа светсково ќе потрошат пак 200 милки месецов :icon_lol:

Едерсон-минута не изигра
Вокер-неколку лапсуси но ок горе-долу
Стоунс-добар
Компани-две утакмици солиден
Отаменди-дно
Делф-една утакмица изигра средина
Фернандињо-дно
Силва-слаб
КДБ-слаб до утакмицата вчера (но не му беше баш погодена позицијата)
Сане-дома
Стерлинг-дно
Бернардо-дно
Агуеро-ок со мала минутажа
Хесус-дно

Па добро барем не дркам на Мартинез и Фелаини :icon_lol:

На крај една од тие двете големи шанси да влезеше, оди утакмицата екстра тајм каде што Бразил се физички поспремни.. Мартинез пак кривец ќе беше шо се затвори, шо кладе стопер (Вермален) место вингбек (Чадли), шо го изваде Лукаку на недорешена утакмица..

Тенка е линијата измеѓу 'master' и 'bald fraud' кај обичниот гледач

Каснеше синоќа со измените Мартинез.

Имаче, не е спремен Коста за цела утакмица. Затоа и не играше од почеток. Она со Жесус му беше утка на Тите, нема што.

Kako kvalifikacii za svetsko da gledam a ne svetsko

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom