СП 2015 Катар - Група Д (DEN, POL, RUS, KSA, ARG, GER)

Кои четири репрезентации ќе ја поминат групата?

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе го имам овој али многу ми сецка. Кај вас не сецка??? Зарем е можно само мене да ми кочи толку??
Супер е кај мене кога не е ХД, а овој не е, па си тера без мака. Кога е ХД имам проблеми, ама тоа е кај мене од нетот и компјутерот :)

Супер е кај мене кога не е ХД, а овој не е, па си тера без мака. Кога е ХД имам проблеми, ама тоа е кај мене од нетот и компјутерот :)
Абе кај мене ни со ХД не ми прави проблеми друг пат, но сега сецка корни незнам што може да е проблемот.

Абе го имам овој али многу ми сецка. Кај вас не сецка??? Зарем е можно само мене да ми кочи толку??

И мене денес ми сецка. Вообичаено супер си се стримовите од балкан спорт али еве денес ми сецка цело време.

Дибиров дупка е :confused:. На два пати прави чекори, краде топка, трга во контра, нема никој пред себе и ја враќа назад. Someone stole his mojo :нинџ:.
Realno dobro tuka napravi,sakase da istrca i da mu pustat pas samo..Vaka trebase poveke od pola teren da trca so topkata a poljacite zad nego bea.Mada pak dadoa gol,Dereven mislam bese.

Atman mnogu slabo,treba da se popravi.Kaj poljacive Rojewski mnogu dobar.Gorbok na nivo a Bogdanov se pobudale.:cool:

Forsirase Dibirov ama fenomenalen gol..Dereven ke bide strasen igrac.Neverojaten potencijal !

Мислам и на Саудиска Арабија тренерот е поарен од Кулешов :facepalm:.Која трупушка од тренер страшно нешто :pos:

Уште еден пораз на Русите, како се коцкаат не ми се верува.. на крајот секогаш безвеза играат.

Русите како некоја балканска екипа се направени. Цело време со висови и падови и секој натпревар инфаркт завршници....

РУС-ПОЛ ја гледав со пренос на полски коментатор. Типот како не остана без глас последните 5 минути не знам стварно. Браво за пољаците, повратак отписалих. Русите втор натпревар по ред прават од готово вересија .. :toe:

Kolku sto e kriv trenerot,duplo poveke i Atman.Gi koshtashe na rusite pobeda.Napravi dosta greshki i ziv uzas e.Ne znam zasto ne igrashe so Dereven vo zavrsnicava.Pauzata od Metalurg definitivno se odrazuva na negovite igri.

Slavek(kako sto vikase polskiot komentator) gi spasi..Rusite imaa 24-22 i dva napada po red.:pijanco:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom