Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.950
- Поени од реакции
- 60.787
Само една утакмица досеа не испаднала 3+
А две испаднаа 18+
Холандија - Шпанија и Германија - Португалија
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само една утакмица досеа не испаднала 3+
Дека ќе стигнат барем до полуфинале ќе стигнат. И многу послаби тимови од овој во минатото стигале до полуфинале или па и до финале. Дали ќе освојат, мислам дека нема. Иако ако ги гледаш и другиве репрезентации сите имаат по некој проблем. Интересно е да се забележии промената во тактиката. Неможе да кажеш дека вчера одбраната беше нестабилна, тврдина беа. Ќе видиме, мене ме интересира што можат да направат. Инаку не верувам Швајни у моментов да влезе у прв состав. Лам нема да да се мрдне од средината, а и Крос и Кедира нема.Некако не сум убеден во квалитите на Германија. Вчера на брзина дадоа гол од пенал, корна и црвен за противникот. Утакмицава не е некое мерило. Сеуште мислам дека со 4 стопери нема што да бара против посериозен противник. Ајде сега Швајнштајгер ќе се врати, па Лам ќе иде на лев бек и ќе личи тоа бар на нешто. Нападот личи на нешто, само Озил да се оправи малце и Геце да не го глуми Робен. Ројс да беше тука место Озил![]()
Настрана филмањата, две светски со ред губат од Гана па сега конечно им наплатијаТоа е тоа...затоа и подобро Македонија да не игра на вакви настапи ради вакви филмања што ќе се дешаваат
a ?башка плаво бел свет е
А бе добро, славење на победа е едно, ама филмање е друго.Настрана филмањата, две светски со ред губат од Гана па сега конечно им наплатијаИсто како ние да ги тепаме на пример Данска во ракомет
Или кој било во фудбал
Не е од сега ова. 2002 не знам дали си гледал до 1/4 финале стигнаа од Германија изгубија тогаш. Машки фудбал изиграа. 2009 на конфедерациите финале играа со Бразил. Мислам Шпанија ја нашамарија тогаш во 1/2 финале. А имаше и една статија со еден претходен селектор трeнинзите им биле како на маринци. Hе знам дали бил нешто во војската тојАј у курац. Видовте врачеви барем, па заебавајте се колку сакате. Иначе многу лош старт, многу лош избор на играчи, речиси сите неискусни. Живнаа откако влегоа јакиве. Заслужиле или не, не е битно, изгубија. Али није готово, пред 4 години успеаја со 4 бода да идат даље, можат и сега. Како и да е, и Американциве више не се тоа што беа, аматери у фудбалот, се разви и кај нив спортов, не се заебанција. И со Клинсман ги добија моите симпатии за ова првенство.
Ајде, има уште третина од натпреварувањево во групата![]()
Слични се Америве како ние кога извадивме 2-2 со Англија и помисливме дека готово идеме на ЕП/СП што и да беше.![]()
Да да да да апсолутно. Само поентата ми беше Златко дека беа напатени од Гана па ќе збеснат сега од радост. Секако помешано со нивното стандардно филмање. Тоа ти е.......комплексиА бе добро, славење на победа е едно, ама филмање е друго.
Пример: Македонија кога ја победи Чешка во ракомет бевме среќни за победата.
Македонија кога ја победи Србија во кошарка следеше "СИСАЈТЕ СРБИИИ ЛИТВАНЦИ СЛЕДНИ СТЕЕЕ ДАЈТЕ АМЕРИКА БЕ ИДЕМЕ ЛАНИ 4ТИ СЕГА 1ВИ АЛЕКСАНДАР ДО ИНДИЈА"
@STEALTH Видов и ти си пишал. Еве и за тебе е постов
Значи славење на победа е добро. Америве ако извадат нерешено со Германија ќе бидат во вториов фазон.
Слични се Америве како ние кога извадивме 2-2 со Англија и помисливме дека готово идеме на ЕП/СП што и да беше.![]()
А бе јас не али мора да признаеш дека хајпот во државава беше ненормално голем.Епа ти ако си мислел дека идеме - јас не, а верувам и многу други