Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добра оваа Симона од Бекстејџ.
П.С. Има 18+, така?
Само една утакмица досеа не испаднала 3+
Нема да ја жени он деКатастрофа е у живо.![]()
Само една утакмица досеа не испаднала 3+
Две. Мексико-Камерун и прееска Иран и Нигерија.Само една утакмица досеа не испаднала 3+
башка плаво бел свет еКатастрофа е у живо.![]()
Уште две третини има технички. Туку колку и да сакав Гана да губи заради повредата на Ројс која е дело на врачот, не заслужија да изгубат од американците.Ај у курац. Видовте врачеви барем, па заебавајте се колку сакате. Иначе многу лош старт, многу лош избор на играчи, речиси сите неискусни. Живнаа откако влегоа јакиве. Заслужиле или не, не е битно, изгубија. Али није готово, пред 4 години успеаја со 4 бода да идат даље, можат и сега. Како и да е, и Американциве више не се тоа што беа, аматери у фудбалот, се разви и кај нив спортов, не се заебанција. И со Клинсман ги добија моите симпатии за ова првенство.
Ајде, има уште третина од натпреварувањево во групата![]()
Meksiko -kamerin
Nigerija - iran
2.
Нигерија денеска, и Мексико - Камерун.
Две. Мексико-Камерун и прееска Иран и Нигерија.
Сакав да кажам една поминаУште две третини има технички. Туку колку и да сакав Гана да губи заради повредата на Ројс која е дело на врачот, не заслужија да изгубат од американците.
Па стварно нема друго објаснување, ги виде американците, 3 принудни измени имаа, изгледа овој се молел на жртвуваните кучиња цел натпревар.Сакав да кажам една помина
Абе, ја се заебавав за тоа со Ројс. Официјално, врачот не ја презеде вината за тоа (али нема друго објаснување). Врачот поштено си кажа само дека Роналдо го повреди.
Ќе земев 8 000 да завршеше 1:1![]()