СП 2014 - Група А (Бразил, Хрватска, Мексико, Камерун)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
4 преставници има од Азија..и Австралија се рачуна меѓу нив
Да да знам. Мислев доста им се 3 со се Австралија. Јужна Кореја, Јапонија и Австралија. Другиве за кур ти се :icon_lol:

Да да знам. Мислев доста им се 3 со се Австралија. Јужна Кореја, Јапонија и Австралија. Другиве за кур ти се :icon_lol:
Според мене во ред е да има и од другите континенти без разлика на квалитетот бидејќи нема шмек сите ако бидат од Европа и Америките..но јас сум против форсирањето на судиите од другите континенти бидејќи треба да се ставаат најквалитетните судии да си ја завршат работата а не некој Јапонец или Арап да ми суди онде и да се глупира...

Според мене во ред е да има и од другите континенти без разлика на квалитетот бидејќи нема шмек сите ако бидат од Европа и Америките..но јас сум против форсирањето на судиите од другите континенти бидејќи треба да се ставаат најквалитетните судии да си ја завршат работата а не некој Јапонец или Арап да ми суди онде и да се глупира...
Абе нека има....ама помалку. Јас неќам да гледам вакви ѓупци да се глупираат овде.

jgl.jpg

Од старт му се намерачија на Манџукич али она на Сонг :cuc: Сељачиште , ццц туѓ срам ме јаде

Не ја гледав второ,гиф нешто од она на Сонг?

Mноогуу тешко ќе им биде на Хрватите против Мексико, видете ги Мексиканциве само против Бразил какви љути пиперки беа и плус голем број на мексиканска публика, би требало да биде лудило утакмица.

Da ve prasham neshto...
Neli beshe Mandzhkic koga Suarez go grizna so toa zabite golemi, pred Suarez da dojde vo Liverpul?
A eve sega dobiva boks vo grb od Camerunecot.
Shto sudbina imashe breee....

Da ve prasham neshto...
Neli beshe Mandzhkic koga Suarez go grizna so toa zabite golemi, pred Suarez da dojde vo Liverpul?
A eve sega dobiva boks vo grb od Camerunecot.
Shto sudbina imashe breee....
Како успеа Манџукич, Хрватот кој никад не играл у Холандија, да го поврзеш со Отман Бакал, Холанѓанецот кој речиси никад не мрднал од Холандија? Немаат благе везе едниот со другиот. Не прај вакви грешки да не те уапе и тебе Суарез со тоа забите големи. Мњац, мњац.

Хрватска, Хрватска, Хрватска :D

Тешко ним со Мексико, али заслужваат да идат понатаму.

Ковачиќ маестро. :cuc:
Да играше од почеток 20-0 ќе тепаа. Изузетен играч. :cuc:

Аман бе до толку бил отиден овој?

Ќе ти оговорам во темата за Хрватска, каде и треба, вчера сум бил ептен изнервиран, па сум пишувал во темата за групата Б. :)

18. srpnja 2010. Dva dana uoči uzvratne utakmice 2. pretkola Lige prvaka s Koprom, u Crikvenici je bio vani u tri ujutro.
22. studenoga 2010. Na večeri je bilo pet dinamovaca, ali je Sammir ostao najduže i kažnjen je s 10.000 eura.
20. veljače 2011. Bio je u Shamballi s prijateljima iz NK Zagreba.
27. veljače 2011. Dobio kaznu od 20.000 eura jer nije došao na jutarnji trening zbog izlaska.
19. svibnja 2011. Napuhao 2,13 promila alkohola. Trijeznio se u policijskoj postaji.
8. listopada 2011. Nije išao na ‘prijateljsku’ u Slavonski Brod, opet se ‘alkoholizirao’.
5. studenoga 2011. Ponovno je propustio trening, uživao je u čarima noćnog života.
1. siječnja 2012. Izlazit ću kad mi se da. Ne može se to promijeniti, rekao je Sammir i nastavio po starom.
13. veljače 2012. Sammir je dobio sina i obećao kako neće više izlaziti. U 1:30 bio je u klubu Posh. Drugi dan je došao na trening.
9. kolovoza 2012. Sammir dobiva kaznu od dva milijuna kuna. Najveću u povijesti HNL-a. Sammir je dva dana uoči ključne utakmice Dinama protiv Šerifa, umjesto kod kuće, bio u noćnom provodu u Vodicama…
31. listopada 2012. Dinamo je ispao u Kupu od Zadra, a Sammir je nakon utakmice sjeo u automobil i otišao na koncert u Varaždin.
29. siječnja 2013. Sammir je za vikend tulumario na cajkama u Beogradu.
4. ožujak 2013. Opet je pio. Policija je Sammira ulovila na Mažuranićevu trgu. Napuhao je 0,76 promila. Dobio je prekršajnu prijavu.
13. kolovoza 2013. Sammir je ozljedu “liječio” stalnim odlascima na Hvar. Tamo je tulumario i uživao u društvu djevojaka. Rehabilitacija na njegov način.

2011:
'Sammiru je potrebna stručna pomoć'

2012:
Sammir: Ili ću prestati s takvim životom ili ću prestati igrati...

2013:
Sammir ponovno vozio pijan

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom