СП 2014 - Група А (Бразил, Хрватска, Мексико, Камерун)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Сколари нека го внесе Вилијан , доста беше со Паулињо , а и Рамирез нешто не е во форма.

Треба да во второ полувреме Сколари да го стави Вилијан/Бернард место Рамирес кој има и жолт картон зошто вака сите напади им одат преку левата страна или по срединта зошто вака тешко ќе биде да дојдат до победата.

Ми се кења ко го гледам како игра Паулињо на првенствово,заедно со Хулк најголеми дрва у Бразил.

Рано е ама после минатата игра со Хрватска и неиграва во првово полувреме едно ми е јасно. Бразил нема да биде Шампион.

10462621_687240584644689_2786980484580500052_n.jpg

Тапа Бразилциве, Мексиканциве ржат

Слабо, немаат игра некоја. Очекував сега да се веќе уиграни ко што треба и без проблем да даваат голови.

Јас не знам како овај Калински не му стегна бокс досеа. Да, дададададада. ПА ЗНАМ ДЕКА Е ДА, ЗАТОА ГО КАЖУВАМ ПИЧКА ТИ МАТЕР. Бразил премногу слаби, како и Аргентина.
Ако не освои европска земја јас ќе бидам многу изненаден.

Не заебавајте Очоа извади ненормални топки. Не знам зошто не го игра Вилијан, али и Бернард е океј. Али Фред црепот е главниот проблем...

Koj ochobol se Argentina i Brazil.

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

Бразил има одлични индивидуалци, се гледа тоа, секој знае да се истакне со нешто. Ама играта им е....

A be da ne e greshka...Da ne se Brazil vo crveni dresovi a????

Ама напна Панчев со таа неспремноста на играчите :facepalm:
Само тие од Барса + Силва играја цела сезона, другите играчи одмараја ебате:tapp:

Бразил најголеми фаворити ма немој да ме јебеш бре!Со паулињо и бернард,како не.Ајде спиди гонзаелсчиња пунете ги! Вива ла текила

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom