СП 2014 - Група А (Бразил, Хрватска, Мексико, Камерун)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Мексико беа едноставно подобри, заслужија да победат. Бразил да не беше домаќин, немаше ни 1 бод да освои до сега.

Viva la Mexico!
BqW9gOmIUAARcO0.jpg

podobri moze da se rece meksiko
samo prasanje e do kade moze da stignat brazil so vakva igra

Сеа утре некој друг јако ќе избрани, па се заборава Очоа и се величи другиот, и така натаму...

А дека си ја заврши работата, си ја заврши.

Мексиканците изиграа машки фудбал, така се игра со срце и верба во себе. На Хрватите ќе им биде неверојатно тешко со нив и мислам дека нема да ја поминат групата.

Камења Мексико, сакале СП да освојат, а еден Бразил не може да го тепаат :unsure:

значи Хрватска утре и бод и победа им е исто . Ќе мораат да го тепаат Мексико последно коло за да поминат понатаму.
Инаку Мексико машала , 2 меча да не примиш гол , и тоа домаќинот да го задржиш на нула. Очоа очигледно голман на 2ро коло ( иако беше само прв меч од колото ) . Партииште изигра.

Мора шпиц бе Златко мора шпиц. Немаат добар напаѓач бразилциве. Да беше Коста друга приказна ќе беше. Фред и Жо се дрва некастрени. Не знам Фред лани како даде толку гола на конфедерациите мислев дрво ќе биди и таму. А и штета што Дамиао и Пато пропаднаа, добро ќе послужеа.

Ништо не е изгубено за Хрватите, пак, се е у нивни раце. Според мене у вакви ситуации ретко која екипа може да се отпише, се додека тоа зависи од нив. Кога ќе зависи од некој друг во групата, тогаш да, ама вака никако.

А иначе Мексико заслужено би иделе даље ако идат. Бразил ептен антипатични ми станаа и се надевам ќе се посерат и некој дебакл ќе доживеат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom