Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама џабе ти објаснував јас на тебе а?Суарез доби драконска казна за гризење небаре месо му скина , а Зунига удира со колено по 'рбет можеше инвалид да го остави и очекувате бразилската федерација да си ќути за тоа ???
А за картонот се обиделе да издејствуваат поништување ама не успеаа.
Ама џабе ти објаснував јас на тебе а?
зашо ФИФА да преземе нешто кога судијата го виде стартот и ја прекина играта? Судијата убаво виде и ја прекина играта, даде жут мислам.
Ама џабе ти објаснував јас на тебе а?
зашо ФИФА да преземе нешто кога судијата го виде стартот и ја прекина играта? Судијата убаво виде и ја прекина играта, даде жут мислам. Кај Суарез не виде судијата и ФИФА презеде преку ретроспективна функција (видео материјал). Просто како грав, ова што го прави бразилската федерација е фаќање за сламки кога се давиш, гребење со нокти по карпа кога се лизгаш, ју нејм ит, не бираат оружја, се пробуваат.
Абе друже, не значи дека ако не прекинал игра, не видел. Може мислел дека дајва ко и увек и ја оставил играта. Мислиш не можел да се заштити себеси и да кажел не видов? Видел, сто посто мислел дека е дајв тоа. Затоа не чини да имаш таква репутација.Не даде жолт картон , дали беше прекината играта не сум сигурен , но знам дека Марсело интервенираше да влезе лекарот бидејќи играта не беше прекината .
Ниту жолт не доби.
Прегледај го приврзокот 97114
Еве ти и видео дека играта не беше прекината .
http://www.soccer-blogger.com/2014/...mar-fractures-back-vertebra-zuniga-challenge/
http://rutube.ru/video/f2092bceb2b27570c4b9c156af34d1a2/?ref=logo
Значи кога треба да поткрепиш некој став треба да употребиш аргументи а не претпоставки.
Абе друже, не значи дека ако не прекинал игра, не видел. Може мислел дека дајва ко и увек и ја оставил играта. Мислиш не можел да се заштити себеси и да кажел не видов? Видел, сто посто мислел дека е дајв тоа. Затоа не чини да имаш таква репутација.
Не го ни виде , тоа е лошото , тоа се двојните стандарди на ФИФА.Да бидеме реални стартот врз Нејмар е многу по опасен него тоа што го направи Суарез али Зунига е у предност затоа што го виде судијата![]()
Ја може да се кладам да го видеше судијата Суарез поише од 5-6 утакмици немаше да биде казнет, а за Ливерпул ќе можеше комотно да си игра од старт на сезона.
Мислам дека ќе му ја намалат казната на Суарез.
Веќе излегоа шпекулации дека ќе ја намалат на 5 утакмици.