Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден предлог до Фифа, во елиминационата фаза да ги укине регуларните 90 минути, само продолжетоци да се играат.
ебати фудбалот више,преку курац
Умре фудбалот од времето на Роналдо,Трезеге,Дел Пиеро,сеа поише ко да глеам шах со по 11 фигури на двете страни,страв им е да нападнат да не им падне кралицата.Мувли едни.
Не ме јеби, на утакмицава ако немаше напаѓање, не знам кај имало.
Against modern soccer!
општо зборам,на претходните првенства ретко каде се играше 120 минути,на ова веќе трет ден се играат продолженија.
Абе машки тргни бе,на се или ништо
Машки тргнуваа онаму каде што имаше шанса за поправен, у група. Овде машки моеш да тргнеш ама и да го примиш машки. Но и покрај тоа пак утакмиците се возбудливи.
Тоа што се игра 120 минути на четири утакмици, нема никава врска со атрактивноста. На прошлите првенства завршуваа у 90 минути утакмиците ама беа многу потапа, поизвесни и понеизрамнети. Ова светско е убедливо најизрамнетото у изминативе изданија. Нема лесен пролаз за фаворитите, ако пробаат да си го ладат, го примаат јако. Летнаа дома веќе многу „големи“, а тие што останаа едвај се справуваат и минуваат понатаму.
Бразил на пенали, Аргентина, Германија и Белгија едвај у продолженија, Холандија со магичен пресврт на крај, а и Франција извади гз. Костарика исто тесно, едино Колумбија лесно помина. Што сакате повеќе од тоа?
Не знам што ви е филмот фаворитиве да изгазат со 5-0, и во четвртфинале на пример да останат само „големи“. Демек јак фудбал ќе падне? Жими таквото, ко што падна „јак“ на ЕП пред 2 години кај што цркавме од досада.
Светсково е најдоброто од 98’ наваму во секој можен поглед.
Ко Милковски си со информацииве да си ибеш човекотFor the first time in the World Cup quarterfinals, all 8 group winners have advanced.