СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Најлошата 11ка од групната фаза според Eurosport
worstxi.jpg

https://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/the-rio-report/world-cup-worst-xi-group-stage-163733876.html

Стварно, Акинфеев и јас велев дека најслаб беше од сите голмани .. 2 катастрофални гола прими од негова грешка .. Додека според мене Очоа најдобар голман до сега ...[DOUBLEPOST=1403961165][/DOUBLEPOST]
знам јас на тебе што ти фали ,не е фудбал:ROFLMAO:
тоа што и го мислиш, јас да и го правам :D

Luis Suárez official statement to FIFA:
At the moment of impact, it forced me to bend my knees, and lost balance and ended up falling on the opponent [Chiellini]. I slammed my face against the player [Chiellini] leaving a small bruise and sharp pain in the teeth - therefore the referee stopped the game. This is what happened and in no case what has been described as a bite or attempting to bite happened.

At the moment of impact, it forced me to bend my knees, and lost balance and ended up falling on the opponent [Chiellini]. I slammed my face against the player [Chiellini] leaving a small bruise and sharp pain in the teeth - therefore the referee stopped the game. This is what happened and in no case what has been described as a bite or attempting to bite happened.
tumblr_mb10iqHD8I1rd3tx8o1_400.gif

еднаш да признаеше ќе му простеа. Ова ко на Симпсонови Барт кога лажеше дека домашната му е одземена од the bomb squad. :D

Се е на место освен Иниеста, на негово место треба Руни или Стериџ.

А најдобри според мене:

Нејмар - Бензема
Mилер - Меси - Робен
Херера
Блинд - Хумелс - Годин - Забалета
Очоа​

еднаш да признаеше ќе му простеа. Ова ко на Симпсонови Барт кога лажеше дека домашната му е одземена од the bomb squad. :D
Да не се лажеме, ако признае ништо подобро нема да се случи. Може дури да речат, "ете, сам си е свесен дека е крив, заслужено казнет".

Да не се лажеме, ако признае ништо подобро нема да се случи. Може дури да речат, "ете, сам си е свесен дека е крив, заслужено казнет".
а ко демек не е свесен дека е крив или ќе има некој што ќе му поверува у приказнава? :D не, сам само си предизвикува сеир али додатно ова што го има во весници за негативни работи штети на спонзорствата негови, за него лошо си прави, ќе носи копачки од Митре на крај, тоа е муабетот :)

Се е на место освен Иниеста, на негово место треба Руни или Стериџ.

А најдобри според мене:

Нејмар - Бензема
Mилер - Меси - Робен
Херера
Блинд - Хумелс - Годин - Забалета
Очоа​

Според мене
Нејмар - Бензема
Mилер - Меси - Робен
Ван Перси
Демси - Андре Ају - Џејмс Родригез - Бони
Очоа

123`123.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom