СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Значи Роналдо се согласил да плати, но операцијата сеуште не е извршена и затоа нема платено.

А во твојот текст шо го постира со линк и црвен 40ка фонт, пишува дека воопшто нема да плати.
Далеку од тоа дека некој ја негира хуманоста на Кристијано. Во текстот не пишува дека нема да плати, пишува дека не е точна информацијата дека фризурата му е заради лузните кои ги има детето од операцијата(затоа што детето воопшто не е ни оперирано). А, јасно е дека доколку дојде до операција, таа ќе биде финансирана од Кристијано.

10415565_514147668730770_1661525646156727323_n.jpg

Човекот може и к*р да му избричат на главата, и ко ќе го прашат зошто бе така да каже...к*р ме боли што другите мислат за мојата фризура, моја глава шо сакам ќе правам. Сте напнале за фризурата ко бебе за цицка.

Значи првенствово е бомбона. Паѓаат голови од сите страни :icon_mrgr: мх мх... Прија дури и за женско око... :pipi:

Не сум ви кажала, ама еве да знаете, Александрус навива за Џермани
free_ger21.gif

“спремна“ е сликата што ќе се користи во одбрана на Суарез.
10428515_10152930577397306_9095242814775802611_n.jpg

Сериозно мислат дека ФИФА ќе наседне на ваков евтин трик ?
Тhe REAL one е фотошопирана , не ова другата .
А и на Скај , шо имаат хд пренос и 300 чуда, се приметуваат трагите ,и тоа во преносот, што е поверодостојно од сликата.

СЕ ВРАТИ ГАЛЕРИЈАТА ОД СТРАНА !

Конечно подфорумот за СП ќе може да го броузаме како нормални луѓе.
Јеееј[DOUBLEPOST=1403716110][/DOUBLEPOST]http://www.buzzfeed.com/danoshinsky/luis-suarez-pac-man?bffbsports=
Добро, толку се забележува дупката што се отвора со галеријава? :cautious:
Кај мене не се ни гледа, еве скоро пола монитор фаќа...

А што е битно дали има или не траги од заби на Киелини?
Па, убаво се гледа дека го нападна(онака кучешки), отиде да го гризе.
И што сега, ако не му е исцртана цела вилица на Суарез на рамото на Киелини, нема да има казна, а?

Глупости, не се потребни докази. Доволно е да се види како го нападна, со намера да го касне.

За да добие казна треба да му скине месо! Тоа е логиката од фифа.

Човекот може и к*р да му избричат на главата, и ко ќе го прашат зошто бе така да каже...к*р ме боли што другите мислат за мојата фризура, моја глава шо сакам ќе правам. Сте напнале за фризурата ко бебе за цицка.
Замисли, а? :D
Bq2E1C7CQAAaSEz.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom