Џ
Џонтра Волта
Гостин
Фердинанд од секогаш ми личел на Скар од Кралот Лав цртаниот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Милер и Хеведес асистенции,Супер Марио гол.Бундес повторно на врвот.
Не знам до кога е апдејтирано најново ова ама гледам пред 7 часа било постираноМилер и Хеведес асистенции,Супер Марио гол.Бундес повторно на врвот.![]()
Reporter: "Germany have built their own training camp in Brazil, that's German efficiency for you"
Lineker: "Well they knew they would last more than 2 matches"
Де бе.....чекај.Секое првенство европјаните се по малку андерачивери во фазите по групи,па на крај до сега немало првенство во кое нема најмалку 2 европски земји во полуфиналето.После сите twists and turns на првенствово, една европска репрезентација да има во полуфинале, ќе биде огромен успех. И да, нема Бразил или Аргентина да бидат шампиони, туку еден од Чиле и Уругвај, mark my words.
A France ?do sega samo germanija i holandija pokazuvaat najdobra igra
brazil argentina i site drugi pod prosekot
И јас сум грешка, сега ја разгледав подобро шемата, ако се е како што треба Германија-Франција вкрстуваат во четвртфинале, така да една европска ќе има секако во полуфиналето, ама останувам на ставот дека европска репрезентација не го зема ова светскоДе бе.....чекај.Секое првенство европјаните се по малку андерачивери во фазите по групи,па на крај до сега немало првенство во кое нема најмалку 2 европски земји во полуфиналето.
На крајот од краиштата нека се радуваат сега колониите на нивно тло,ќе дојдат пак во Европа за 4 години и пак ниту една неевропска селекција нема да може да пружа некаков отпор.![]()
True story bro ! Нека земе Мексико, Гана, Коста Рика, па и Колумбија прекрасна игра прикажува, доста само големите репрезентации зимаат ...Никогаш до сеа на светско не се случило "грција сценарио" односно екипа од втор ранг да стигне до трофејот првак на свет.
Дури не се случило ни финале да игра таква репрезентација во понов период иако Бугарија и Шведска 94, Хрватска 98, Турција 02, Уругвај 10 беа на некој начин блиску.
Веќе половина век околу трофејот се вртат тие 5-6 репрезентации посебно ако ги исклучиме домашните трофеи на Англија и Франција и последното на златната генерација на Шпанија, кругот е уште помал кај што доаѓаме само до Бразил, Италија, Германија, Аргентина и од страна малерозната Холандија со три финалиња.
Искрено мене би ми било многу мило доколку некое вакво изненадување стигне до трофејот, посебно во вакво време кога фудбалот станува само машина за пари.