Џ
Џонтра Волта
Гостин
Буцкастото дете му беше придружба и се поздрави со него.kolku samo ne bese ova dete ama aj, toa bese buckasto ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Буцкастото дете му беше придружба и се поздрави со него.kolku samo ne bese ova dete ama aj, toa bese buckasto ..
Over all, Stride counted three hundred and ninety incidents of cheating, or about six per ninety-minute match. Three-quarters of them were professional fouls, eighty-seven per cent of which were caught by the referees. The rest was classic cheating, and it mostly went undetected by the refs—no surprise, perhaps, since the whole point of deception is to deceive. Some teams were indeed bigger offenders than others: Brazil had one of the top rates of professional fouls (three and a half incidents per game), while Portugal, Chile, and Italy shared the highest rate of classic cheating (two incidents per game). Of the players, the top two fakers were Abdul Kader Keïta, of Ivory Coast, and Cuauhtémoc Blanco, of Mexico; the third was Cristiano Ronaldo.
Ангелот и диета му платилkolku samo ne bese ova dete ama aj, toa bese buckasto ..
Знае да одлепи малце. Кога играа Арсенал и Ман Сити, кога доби Балотели црвен и изгубија, го фатија на камера како вришти накај Манчини, there's your fucking boy
Меси го скрши малерот сега ќе ги стигни сите, 3 со Иран, 2 со Нигерија, 1 во 1/8 финале со Швајцарија (тврд противник), 2 во 1/4 со Белгија, 2 во 1/2 со Холандија и 3 во финале со Бразил/Германија.Томас Милер со вакво темпо без проблеми ќе стане најдобар стрелец на Светските Првенства.
Има 8 гола на 24 години.
Во група се со САД и Гана. Не би се изненадил да даде уште 2 гола и во групнава фаза, па ако Германија тера до 1/2 финале МИНИМУМ ќе даде уште 1. Што би се рекло дека би го завршил првенствово со 11 дадени гола во Светските Првенства.
Роналдо има 15. На следното СП ќе има 28 години. А најверојатно ќе игра на СП и на негови 32 години. Не би требало да има проблеми да го сруши рекордот, нормално ако продолжи вака.
Мислам мене ак ме најдовте.
Не бе, на сите ни се јаки ама си ќутиме...Добро, само мене ми се јаки doodles-ов на Гугл за СП ?
Ова за Чиле-Шпанија е генијално