- Член од
- 1 декември 2010
- Мислења
- 1.294
- Поени од реакции
- 2.781
И БСК-Јапонија2 до сега мислам.
Костарика и Швиц.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И БСК-Јапонија2 до сега мислам.
Костарика и Швиц.
Да. Има една баба кај мене во комшии има едно 10ина мачиња сигурно ќе најдеш исто такво кај неа.Ај луѓе малце off, али тука најверојатно може да се погоди некој шо знае.
![]()
Би требало да ја познаете чашава одма вие што сте ја имале, пред 4 години за светското 2010та се собираа Кока-Кола капачиња и се добиваше чашава за неколку, не ми текнува како тачно. Нема везе, мачката само што ми ја бутна и ми се скрши чашата, а стално од неа си пиев последниве 4 годиниДа не знае некој дали може да се набави иста од негде?
Да, да, третата... не се заебавајте, тажен сумКоја ти ја скрши? Јас ја имам третата.![]()
Ај луѓе малце off, али тука најверојатно може да се погоди некој шо знае.
![]()
Би требало да ја познаете чашава одма вие што сте ја имале, пред 4 години за светското 2010та се собираа Кока-Кола капачиња и се добиваше чашава за неколку, не ми текнува како тачно. Нема везе, мачката само што ми ја бутна и ми се скрши чашата, а стално од неа си пиев последниве 4 годиниДа не знае некој дали може да се набави иста од негде?
Некој ако има иста би му платил да ми ја даде...
Дечко за 350 денари ќе си нарачам од официјалната страна на Ливерпул некоја чаша1000 денари и твоја е и то се се Кока Кола Зеро во неа.[DOUBLEPOST=1402867013][/DOUBLEPOST]
Mindgames
Дечко за 350 денари ќе си нарачам од официјалната страна на Ливерпул некоја чаша
200 and it's a deal
Еве плус ја ќе ти купам тебе лименка кока-кола zero!