СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Ај луѓе малце off, али тука најверојатно може да се погоди некој шо знае.

2j0croz.jpg

Би требало да ја познаете чашава одма вие што сте ја имале, пред 4 години за светското 2010та се собираа Кока-Кола капачиња и се добиваше чашава за неколку, не ми текнува како тачно. Нема везе, мачката само што ми ја бутна и ми се скрши чашата, а стално од неа си пиев последниве 4 години :( Да не знае некој дали може да се набави иста од негде?

2j0croz.jpg

Би требало да ја познаете чашава одма вие што сте ја имале, пред 4 години за светското 2010та се собираа Кока-Кола капачиња и се добиваше чашава за неколку, не ми текнува како тачно. Нема везе, мачката само што ми ја бутна и ми се скрши чашата, а стално од неа си пиев последниве 4 години :( Да не знае некој дали може да се набави иста од негде?
Да. Има една баба кај мене во комшии има едно 10ина мачиња сигурно ќе најдеш исто такво кај неа.

Ја имав милион такви чаши, станувам сеа да проверам, глеам неам ниедна. :facepalm:

2j0croz.jpg

1000 денари и твоја е и то се се Кока Кола Зеро во неа. :D[DOUBLEPOST=1402867013][/DOUBLEPOST]
Некој ако има иста би му платил да ми ја даде...

:vozbud::vozbud: Mindgames

1000 денари и твоја е и то се се Кока Кола Зеро во неа. :D[DOUBLEPOST=1402867013][/DOUBLEPOST]

:vozbud::vozbud: Mindgames
Дечко за 350 денари ќе си нарачам од официјалната страна на Ливерпул некоја чаша :D

200 and it's a deal :)

Еве плус ја ќе ти купам тебе лименка кока-кола zero!

Дечко за 350 денари ќе си нарачам од официјалната страна на Ливерпул некоја чаша :D

200 and it's a deal :)

Еве плус ја ќе ти купам тебе лименка кока-кола zero!

Ама ниедна нема да биди како неа. :D :D

Пошто не си од Битола, еден tipS во секој кафич користат такви чаши, бидејќи Скопска пивара уште ги произведува/увезува. Коа ќе снема кај мене вкафич, порачвам и ми носат такви. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom