- Член од
- 13 јули 2010
- Мислења
- 1.373
- Поени од реакции
- 1.596
Кафиќиве низ Центар работат ли само до 1 или имаат продолжено работно време за Светско ? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немој после тоа да не заборавиш нас обичните кајганџииУпм, идам сеа на шоља, чекајте ме утре на насловна на Форбс.![]()
Џабе не функционира, пробав јас, станав од шоља и директно на игралиште отидов, шутнав и ќе го скршев коленото за малце, ја исправив ногата као летва, 15 мин ми трнеше коленото.Упм, идам сеа на шоља, чекајте ме утре на насловна на Форбс.![]()
Вчера Панчев им еба матер на власта заради тоа што кафиќите работеле до 1 саат, ама шо знам, јас разбрав дека викендот ќе работеле до 2Кафиќиве низ Центар работат ли само до 1 или имаат продолжено работно време за Светско ?![]()
Вчера Панчев им еба матер на власта заради тоа што кафиќите работеле до 1 саат, ама шо знам, јас разбрав дека викендот ќе работеле до 2![]()
Вчера Панчев им еба матер на власта заради тоа што кафиќите работеле до 1 саат, ама шо знам, јас разбрав дека викендот ќе работеле до 2![]()
9ka во беверли трговскиот е мислам дека неговаНема тој некој ресторан/кафич низ то Скопјето ?! Зато плачеше![]()
![]()
4 po moe broenje.Колку прелази имаше 1у2 или 2у1 светсково бе?![]()
2 до сега мислам.Колку прелази имаше 1у2 или 2у1 светсково бе?![]()
2 до сега мислам.
Костарика и Швиц.
Три се, сеа пребројав на лајвскор, Костарика, Швајцарска, Јапонија.4 po moe broenje.
Se izvinuvam za latinicava, ne sum od mojot pc. Znam bode oci.