СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Голем човек е нашиот Лав Македонски... :place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place:

2iglhj7.jpg

^ не е за лица што лесно се грозат-виткање на нога

Него фантази лига за СП кога ќе излезе ?

Ке може ли некој да ми ги каже термините во колко часот ке се играат натпреварите ? Пред некој ден слушнав оти натпреварите биле поместени поради топло време..

А ја па си викам зашо тимовиве не играат по уште некој пријателска пред СП, таман да е уиграат, зашо играат само по две, тие уште на првата сите испокршија нозе... :unsure:

Пријателски утакмици у очи светско е најлоша работа што ја има FIFA направено. И овие па селекцииве не знам кој ѓавол ги тера да играат у најсилен состав пушти ги нека истрчаат тие што планираш да ги отпишеш тие ем највеќе ќе гризаат ем нема да ти биде криво ако го повредат. Или пак нека играат пријателски меѓу себе само репрезентации што ќе играат на мундијалот, а не Италија со Ирска тој па копачот Ирецот као му влага остро чиниш Пепе му влага на играч од Барселона. А во случајот со Мексиканецот он сам си е крив пошто кај си става сам нога у оган, можеше и Еквадорецот да го повреди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom