СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Не знам ти се презива Алдервирелд :D а Миралас и Хазард со сменети позиции само и тоа е тоа :) кога ќе играат на резултат може КДБ аут и Дембеле ин.

Миралас зашто игра во ПЛ? :icon_lol:

Така ќе биде, во право си.[DOUBLEPOST=1401023993][/DOUBLEPOST]
Миралас или Мертенс? :D

Јас сум го пишал Мертенс, ама Миралас ќе биде стартер сигурно, како што пиша Фроус. Азар лево, десно Миралас.

Миралас зашто игра во ПЛ? :icon_lol:

Така ќе биде, во право си.[DOUBLEPOST=1401023993][/DOUBLEPOST]

Јас сум го пишал Мертенс, ама Миралас ќе биде стартер сигурно, како што пиша Фроус. Азар лево, десно Миралас.
свифт ки тастатурата од телефонот го има запамтено Миралас дека го имам пишувано веќе и го сменила Мертенс автоматски :facepalm: за Белгија Хазард преферираат да го играат лево па затоа мислев :)

Колку симпатична репрезентација ми беа Белгијците, а после неповикувањето на Наинголат посакувам да отпаднат како последни во група.
Јанузај бе, уште во пубертет нема влезено. :facepalm:
Што има веза Јанузај со Наинголан? xD

Naingolan ako bese povikan,ne znam dali ke igrase voopsto pokraj dvata mikrofoni na teren.
Januzaj najverojatno ke igra na krilo,i toj nema da se naigra.

Naingolan ako bese povikan,ne znam dali ke igrase voopsto pokraj dvata mikrofoni na teren.
Januzaj najverojatno ke igra na krilo,i toj nema da se naigra.

Можеше да го земи барем како прва опција од клупа, според мене имаше подобра сезона од двата микрофона, посебно од тој поголемиот.

Можеше да го земи барем како прва опција од клупа, според мене имаше подобра сезона од двата микрофона, посебно од тој поголемиот.

Во право си,не прва опција од клупа,туку прв состав.Наинголан оваа сезона со Рома беше одличен,а и во Каљари беше алфа и омега.Е сега што има удел и името на клубот каде што игра,тоа е друга работа.
Микрофонот во Манчестер не одигра ништо,повеќе беше повреден и се опоравуваше од повредата отколку што играше.
Рускиот микрофон не го пратев многу,ама пошо игра во факинг Русија и во Зенит,доволно е кажано.

еден Дефоур е земен што оваа година беше дупе со Порто бе

Бркон не го земал Љоренте за пријателската со напушенине...? Ако, ако...

Во право си,не прва опција од клупа,туку прв состав.Наинголан оваа сезона со Рома беше одличен,а и во Каљари беше алфа и омега.Е сега што има удел и името на клубот каде што игра,тоа е друга работа.
Микрофонот во Манчестер не одигра ништо,повеќе беше повреден и се опоравуваше од повредата отколку што играше.
Рускиот микрофон не го пратев многу,ама пошо игра во факинг Русија и во Зенит,доволно е кажано.

еден Дефоур е земен што оваа година беше дупе со Порто бе
Се согласуем. Фелаини нишо не напраи само тие две асистенции против Хал цела сезона. Од друга страна боље шо не го зема Наинголан да не се повреди случајно.

Ако гледаме така и Кагава не треба да игра за Јапонија.

Друго е во репрезентацијата, ќе видите дека и Кагава (Јапонија) и Фелаини (Белгија) ќе бидат најдобри за нивните репрезентации.

Del Bosque announced a preliminary, release list of 27 players – 19 of whom are included in the squad for Friday’s friendly meeting with Bolivia in Seville. Featuring for the first time is FC Barcelona’s Gerard Deulofeu, who RFEF coaching staff see as a potential replacement for Jesús Navas who remains out recovering from an ankle injury.

Џизс само ако си се опоравил :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom