СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Да, најнов прекар му е Лендикејкс дека се направил свиња :D Сепак Клинсман бил во право, ни за камионџија не е со стомакон.

Да, најнов прекар му е Лендикејкс дека се направил свиња :D Сепак Клинсман бил во право, ни за камионџија не е со стомакон.
Битно Клинсман го донесе на позајмица во Баерн 6 месеци... мамицата негова...

:D

Никогаш нема ЈуЕсЕј да бидат јаки у сокер, они како прво не го гледаат на ТВ, го гледаат само некои јужно американски имигранти и затоа најчесто има само со шпански коментатор, пред две години кога беше европското во фудбал 20 души прашав никој незнаеше да ми каже колку заврши Германија-Италија пошо не ја гледав, лани ги молев да ми го пуштат финалето ЛШ едвај и тоа. Ама битно гледаат како се удираат топки со палки. :D

Битно Клинсман го донесе на позајмица во Баерн 6 месеци... мамицата негова...

:D

Никогаш нема ЈуЕсЕј да бидат јаки у сокер, они како прво не го гледаат на ТВ, го гледаат само некои јужно американски имигранти и затоа најчесто има само со шпански коментатор, пред две години кога беше европското во фудбал 20 души прашав никој незнаеше да ми каже колку заврши Германија-Италија пошо не ја гледав, лани ги молев да ми го пуштат финалето ЛШ едвај и тоа. Ама битно гледаат како се удираат топки со палки. :D
Ама и поинаку го сфаќаат спортот од нас, општо не само фудбалот, ко на кино да идат и коа ќе заврши утакмицата се кљафтат :D Ние дали фудбал, дали ракомет, у несвест паѓаме, доволно е да изгубиме и Фејсбукот/Твитерот на главниот playa од другата страна му знаат :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

posteri-od-sekoja-reprezentacija-shto-kje-nastapi-na-sp-vo-brazil_122935.jpg

Les Pedofiles повеќе би одговарало.

phphyvemjdibujo.jpg

Ова е листата на Шпанија за утакмицата со Боливија, без играчи на Атлетико и Реал. На прес кажа дека на овие ќе се придодат уште 7 и после ќе одземале 3. Малце се заигра стариов. Деулофеу повикан.

Требаше на денешната прес-конференција да го објави конечниот список со 23-ца играчи за СП. Ама стариот рече дека заради повреди и слични работи(веројатно мислеше на Диего Коста) составот ќе го објави на 2 јуни(понеделник).
За Деулофеу кажа дека не се наоѓа на прелиминарниот список и нема шанси да оди на СП, меѓутоа сакал оваа една недела да го помине со останатите репрезентативци и да биде дел од натпреварот против Боливија.

Белгија мислам е прва репрезентација што ги извади и бројките за во Бразил

BoeR6XLCEAEgTFU.jpg

Според ова би требало Витсел, Фелаини и КДБ (како АМ) во средината да бидат

Колку симпатична репрезентација ми беа Белгијците, а после неповикувањето на Наинголат посакувам да отпаднат како последни во група.
Јанузај бе, уште во пубертет нема влезено. :facepalm:

Колку симпатична репрезентација ми беа Белгијците, а после неповикувањето на Наинголат посакувам да отпаднат како последни во група.
Јанузај бе, уште во пубертет нема влезено. :facepalm:
Што ако нема влезено, тој лани во У18 играше па за една година еве каде е, детето е квалитетно и игра како да има 30 години, носител на игра во еден од најдобрите клубови во светот, Руни и Волкот од испити за возачка ги вадеа за да играат на СП/ЕП. Од друга стран Чадли да напраеше попаметен трансфер може немаше ни да е повикан.

Белгија мислам е прва репрезентација што ги извади и бројките за во Бразил

BoeR6XLCEAEgTFU.jpg

Англија пред некој ден мислам извадија бројки.

Едит:
http://www1.skysports.com/FIFA-Worl...dgson-unveils-shirt-numbers-for-england-squad

Argentina fans when they see Sergio Romero is starting:
BoLQJ8nCQAIEunZ.jpg

Argentina fans realizing that Sergio Romero is starting at the World Cup:
BoVJArJCcAATySv.jpg:large

GK better than Sergio Romero:
Bnylt_TCYAAckKK.jpg

Одиграни натпревари на Серхио Ромеро сезонава:
Bl_x9FjCEAANAuS.jpg:large

----------------Куртоа--------

Не знам------Компани-----Вермален-----Вертонген

------Витсел-------Фелаини

Азард----------Де Брујн----------Мертенс

----------------Лукаку------------

----------------Куртоа--------

Не знам------Компани-----Вермален-----Вертонген

------Витсел-------Фелаини

Азард----------Де Брујн----------Мертенс

----------------Лукаку------------
Не знам ти се презива Алдервирелд :D а Миралас и Хазард со сменети позиции само и тоа е тоа :) кога ќе играат на резултат може КДБ аут и Дембеле ин.

Не знам ти се презива Алдервирелд :D а Миралас и Хазард со сменети позиции само и тоа е тоа :) кога ќе играат на резултат може КДБ аут и Дембеле ин.
Миралас или Мертенс? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom