- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.084
- Поени од реакции
- 16.681
Ама не, Перишиќ игра во Бундес лигата, со самото тоа е подобар од Ковачиќ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Блинд и Инди ти се леви бекови. Влар и Де Фрај штопери, десно Јанмат лево Блинд.
Крул.
Јанмат - Де Фрај - Влар - Блинд.
Де Јонг - Класи.
Робен - Снајдер - Депај.
Ван Перси.
Ама не, Перишиќ игра во Бундес лигата, со самото тоа е подобар од Ковачиќ.
и онака 7ми, 8ми играч од средниот ред тешко да добие шанса.. ама ќе му поможи на играчот искуството.. види еден куп примери низ историјата како млади ги земале а не играле многу ( Р9 во 1994 пример).. освен модрич, ракитич и ковачич немат некој важен играч во средината.. овај Самир не само шо појма нема туку и 27 годишен бразилец е шо нема никаква иднина..Абе ај и некој од 15 години нека земат, шо ќе им го сеа?
Или пошто Барса го зема па мора сеа да го викнат.
Едно класа крило им фали на Хрвативе и има да бидат бомба.
Абе пратам Бундес, ама не сум обратил пажња на десниот бек на Аугзбург, не заебавај.Пол Верхаг сите го отпишувате, но добро не го знаете играчот бидејќи не следите Бундес. Мислам дека тој ќе биде стартер на десната бековска позиција. Инаку игра за Аугзбург.
Иначе од квалификацииве што можев да видам, Јанмат е стандарден таму а и за Фејнорд.
Епа баш поради тоа лев бек е дефанзивно ориентираниот Дејли Блинд.Добро, Верхаг не е многу добар офанзивно, Јанмат сигурно е подобар офанзивно, но дефанзивно Верхаг е подобар. А кога немаат многу искусни играчи во дефанзивата бар треба Верхаг да го стави и заедно со Влар да имаат двајца поискусни дефанзивци во стартниот состав. Не знам, со ЛВГ никогаш ништо не се знае.
Pa Halilovic e krilo,a ne sreden igrac.и онака 7ми, 8ми играч од средниот ред тешко да добие шанса.. ама ќе му поможи на играчот искуството.. види еден куп примери низ историјата како млади ги земале а не играле многу ( Р9 во 1994 пример).. освен модрич, ракитич и ковачич немат некој важен играч во средината.. овај Самир не само шо појма нема туку и 27 годишен бразилец е шо нема никаква иднина..
исто и младиот голман на Удинезе Скуфет требаше Италијанците за трет голман да го земат..
Сосе ЛВГ 17Не е лошо за тим што нема да игра во Лига на Шампиони.![]()
Џабе, #MанчестерпропаѓатитуланемадавидатСосе ЛВГ 17![]()
Ова со се Роналдо, Тиаго, Стротман и Фабрегас?![]()
Не е лошо за тим што нема да игра во Лига на Шампиони.![]()
Сакаш да кажеш оти не е точна сликава или?Ова со се Роналдо, Тиаго, Стротман и Фабрегас?
Ти кажаа погоре дека Тиаго ќе го пропушти светското, duuuh.Ова со се Роналдо, Тиаго, Стротман и Фабрегас?
Па и Стротман, ама толку прати излеа.Ти кажаа погоре дека Тиаго ќе го пропушти светското, duuuh.