Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ко да не знаеш дека ќе ти крашне сејвот за краток период @Ѓорче 1932![]()
Popis 30 kandidata:
Vratari: Stipe Pletikosa, Danijel Subašić, Oliver Zelenika
Obrana: Vedran Ćorluka, Darijo Srna, Dejan Lovren, Gordon Schildenfeld, Ivan Strinić, Danijel Pranjić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida, Igor Bubnjić
Vezni red: Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Niko Kranjčar, Milan Badelj, Marcelo Brozović, Ognjen Vukojević, Sammir, Ivan Močinić, Mario Pašalić
Napad: Mario Mandžukić, Ivica Olić, Nikica Jelavić, Eduardo da Silva, Ante Rebić, Duje Čop, Ivan Perišić, Ivo Iličević
халилович?
Абе ај и некој од 15 години нека земат, шо ќе им го сеа?
Или пошто Барса го зема па мора сеа да го викнат.
Едно класа крило им фали на Хрвативе и има да бидат бомба.
Перишиќ е во многу добра форма последно време, но им фали добар офанзивец по десната страна. Иличевиќ ја игра таа позиција, но не е добар за стартниот состав. Со такви играчи би требало да играат вака нешто:
-----Модриќ--------Ковачиќ
--------------Ракитиќ-----------
Олич ---------------Перишиќ
-------------Манџукиќ------------
Да, ама не е од класата на Модриќ, Ковачиќ и Манџо, тоа ми е зборот. Мислам дека обратно Ракитиќ и Кова ќе бидат поставени, а не ме чуди ни да оди со 4-3-1-2 формација. Како и да е, ги имаат моите симпатии да стигнат далеку.![]()
Блинд и Инди ти се леви бекови. Влар и Де Фрај штопери, десно Јанмат лево Блинд.Mladost i iskustvo sklopeni vo edna reprezentacija,De Jong i Clasie ke pomagaat vo odbrana,neumorni se tie dvajca kopaci,Sneijder ke deli topki kon napagacite.Vo odbranata bi bile Jaanmat,Blind,Martins Indi i najverojatno De Vrij koj imase odlicna sezona vo Feenord.
Ја мислам Ленс ќе игра прва постава место Депај, така играа и во квалификациите кога ги мелеа противницитеБлинд и Инди ти се леви бекови. Влар и Де Фрај штопери, десно Јанмат лево Блинд.
Крул.
Јанмат - Де Фрај - Влар - Блинд.
Де Јонг - Класи.
Робен - Снајдер - Депај.
Ван Перси.
Да да....Кова е многу подобарИ не го ставај Ковачич на исто ниво со Модрич и Манџукич молим те, не додека е во таков Интер.
Да да....Кова е многу подобар
Срамота е со Модриќ и Манџукиќ да биде на исто рамниште. Тие на 20 години играа на позајмици во ХНЛ![]()