Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
му треба време, не е лесно да се вклопиш во епл од одма. Не е научен на физички дуели, лета како партал. Од следната сезона би требало подобар да е.Јас бев тој што тврдеше дека Ламела е подобар играч од Ел Шарави но Миланезите ретардирани ме направија..штета само што неможи да се вклопи во Тотенхем иначе во Рома растураше но ете
Јоги и тактика, магаре и музика
Клосе го заборавивте бе... додека не го сруши тој рекорд за најдобар стрелец на Светските првенства, не си оди од Германија... Како Матеус ќе биде, 40 години, а играше уште во репрезентацијата
Не ја гледам Германија како главен фаворит, туку како фаворит од сенка, истото важи за Холанѓаните и Италијанците. Мислам дека Германците нема да се уклопат на играта од Гвардиола на Лев (нели повеќето играчи се од Баерн).Тоа ќе им биде најголемиот проблем, неможе цела сезона под водство на Гвардиола да ја играат неговата тактика, а за само месец дена, да почнаат онаа што Лев ја налага.
Италијанците претежно ќе играат според формацијата на Јувентус, ама не верувам дека многу ќе направат на ова Светско првенство.
Главната битка ќе биде помеѓу Бразил, Аргентина и Шпанија. Белгија може да им ги замрси сметките на поголемиве тимови.
А Англија.... ја ставам во ист кош со САД, Еквадор, Австралија.... Да кажеш дека Англија ќе го освои светското, ти е исто ко да кажеш дека Јунајтед ќе ја освои титулата сезонава(Мала шала манчестеровци не се лутете)
Не, напротив.На Хрватска, Бразил, на Босна, Аргентина. Некој не сака балканска репрезентација да освои.
шо материјал бе деген глуп, деген, си пати од оној стандарден балкански синдром на ретардирано размислување кое го направи балканот дно у Европа, и сеа го јаде, последно големо натпреварување е ова за него ко играч, гарант плаче сеа у перница откако укапирал каква глупост направил, самиот на себе си нанесе енормна штета.^Еве им материјал зана партизано-ѕвездашите
шо материјал бе деген глуп, деген, си пати од оној стандарден балкански синдром на ретардирано размислување кое го направи балканот дно у Европа, и сеа го јаде, последно големо натпреварување е ова за него ко играч, гарант плаче сеа у перница откако укапирал каква глупост направил, самиот на себе си нанесе енормна штета.
Уште тогаш ме накурчи зашто знаев дека ке го јаде дебело и на тв ќе прати СП, нема полошо нешто од ова за еден фудбалер, па уште нема ни да може таму да присуствува ц ц ц, кретенчина шугава.