СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Интересен термин за дербито на колото (саатот е по нашата временска зона):

IIfMGf0.png

Прегледај го приврзокот 78749

Шо значи Холандија и да заврши втора у група, ќе го сркне од Бразил после. :D

Англија/Италија/УругвајКолумбија - Бразил/Шпанија/Холандија. 2 од првите четири, против 2 од 3те во 1/4 финалињата.

Од доле Германија е едниот 1/2 финалист, кој ќе игра со една од тие 2те 1/4 финалиња горе. Другиот Аргентина/Португал/Белгија.

Колку ги форсираат французите тоа е нешто страшно...платини до кога вака ќе праи? ама па и во ваква група има да се мачат пошо и така се дрва...

IIfMGf0.png

Е ова ќе биде срање според мене.

Можда изгледа као “егзотичен“ термин и досеа не сме имале ваква можност али „нормалните“ саатници се тоа правото. Се знае, првиот меч го глеаш фамилијарно на ручек (15.30/16.00), за вториот идеш на пиво у кафич/пред кооперација и третиот вечер у 21.00 или дома или пак ко вториот.

Вака у 3.00 ќе треба уз бурек да се глеа. :D

Според мене Бразил , Шпанија , Франција , Аргентина и Германија завршуваат први во група.

Најверојатно полуфинале е Бразил-Германија

А второ полуфинале Шпанија -Аргентина

IIfMGf0.png

каде ја најде сликава, на кој сајт мислам оти никаде неможам да најдам во колку се натпреварите по наше време. а ме мрзи да рачунам глупости сега.

Терминот за Италија - Англија сигурно ќе го поместат , сепак во прашање се ТВ права и телевизиите од двете земји.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom