СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Во Јануари да се отвори посебен форум за Светското, ќе направиме колку треба теми! :D

Беше фино тоа со темата со презентирање на репрезентациите, би било интересно и овој пат да се собереме повеќе луѓе заинтересирани за тоа.

Босанците ќе си навиваат за нив , туку вие за кого ќе навивате :D
Ок бе јасно е тоа.....ќе беше прашање само со Турција ако беа.Е за таму ќе беа на тешка мака за кого да навиваат.
Вака само вехабите од Маоча и пола Бугојно се сумњиви за со Иран.:D

Group A: Brazil, Croatia, Mexico, Cameroon
Group B: Spain, Netherlands, Chile, Australia
Group C: Colombia, Greece, Cote d'Ivoire, Japan
Group D: Uruguay, Costa Rica, England, Italy
Group E: Switzerland, Ecuador, France, Honduras
Group F: Argentina, Bosnia-Herzegovina, Iran, Nigeria
Group G: Germany, Portugal, Ghana, USA
Group H: Belgium, Algeria, Russia, Korea Republic

Ок бе јасно е тоа.....ќе беше прашање само со Турција ако беа.Е за таму ќе беа на тешка мака за кого да навиваат.
Вака само вехабите од Маоча и пола Бугојно се сумњиви за со Иран.:D

Не бе,тие на чисто се..ако воопшто вклучат тв за да гледаат фудбал тоа ќе биде за да навиваат за босна против иран.
каунт ми ин :D

h4086DADD

Зошо пробуваш да глумиш дека се разбираш нешто од спорт , иди таму прај си муабет за политика не дека тоа разбираш ама бар такви малоумници ко тебе само за тоа се расправаат

Ич К.. да не те боли тебе.Можда и немаш К,пиче си.

Знае како ке се вкрстува после или ке има ждрепка пак сум заборавил како беше ?

Група А: Бразилците се апсолутни фаворити, Хрватите ќе се мачат со Мексико и Камерун ама ќе идат даље.

Група Б: Холанѓаните ќе сакаат да им се одмаздат на Шпанциве за финалето 2010, ќе биде тоа јака група и Чилеанците се незгодни, Австралија топовско месо.

Група Ц: Изедначена група, секој секого може да победи, фаворити се Колумбија а со нив поминуваат Јапонија, Слоновите некако не се исти од пред неколку години.

Група Д: Група на смртта слободно може да се нарече, Италијанците поминуваат со нерешено против Англија и Уругвај и победа со Костарика. Уругвај ќе испадне на крај, Англија и Италија поминуваат.

Група Е: Навидум лесна група за Франција ама ќе си имаат потешкотии со Еквадорците, Швајцарија поминува заедно со Петлите.

Група Ф: Муџахединска група хехе, Аргентина без проблеми си поминува тука, се надевам заедно со Босна кои ќе имаат директен дуел со Нигерија за тоа второ место.

Група Г: Германците се први фаворити заедно со Португалија, САД и Гана ќе играат за престиж.

Група Х: Белгија и Русија ќе одлучуваат за тоа прво место, Алжирците и Корејците го немаат потребниот квалитет да напраат некое поголемо изненадување.

Толку од мене за групиве, се гледаме на Светско следната година, мојот тим е Аргентина.

Како да не....кој Чиле ќе ги тепа ? .....

Не, Нигерија, у 2002 и 2010 ги тепаа со 1-0 педериве, сеа време е за одмазда на зелените орли! :vozbud:

едит. Уствари ти за Холандија си ме цитрал бе, ја се излетав за другиве педери - Аргентина.

Похаотичен од ФИФА испаднав.:pos:

sakas i test ke napraime na toa vikni si ja dadicka samo :)

У да те ебам у гз ти и смисла за хумор имаш.На ракомет ми идеше на живци те толерирав,сега нема повише..Ајт на игнор,црепу еден.

Знае како ке се вкрстува после или ке има ждрепка пак сум заборавил како беше ?

Capture.JPG

Шо значи Холандија и да заврши втора у група, ќе го сркне од Бразил после. :D

Англичаниве нека си однесат зејтин у црква,и сите по една свеќа нека си запалат зошто стварно ќе им треба помош од горе:D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom