СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Сандро на пример? Или Лукас Леива.

За 1 класа подобри од Паулињо.

Брат, Сандро пола сезона ја помина повреден правеше пауза од Декември до Март, изигра 3 утакмици па пак се повреди, за разлика од Паулињо кој кинеше.
Е сега, Лукас Леива подобар од Паулињо?

@the_kop, @Scouser88, @Peja989 и @RickyLFC9 нека ти кажат во каква форма игра истиот.

Паулињо кинел цела сезона? Дај не ме јеби. Сериозно.
Имаше добар настап на Конфедерациите и тоа беше се од него, среќен сум што не опнавме 20 милиони за просеков.

Океј, за Сандро се слагам дека е повреден скоро цела сезона иако генерално е играчина за Паулињо. Ајде Леива ќе го тргнам од споредбава, не ми се свиѓа како играч, онака го спомнав само.

Мада коа ќе сумираме као 3-4 опција и не е така лош Паулињо со оглед на тоа што Фернандињо-Густаво ќе биде двоецот у средина со Рамиреш као прва замена па тек тогаш Паулињо, за плејмејкерската позиција Оскар и Ернанес ќе ротираат и то би било то.

Нападот не ми се свиѓа уопште.

Нема кој друг, што изигра на такво ниво сезонава кај нив.
Сигурдсон го играа на DM, овој повеќе играше како АМ, Сандро повреден, а Дембеле неколкукратно на полувреме видов дека го мењаа, дали е до форма или повреда, не знам.

Не знам само зашто Паулињо ти е болдиран, кажи кој одигра подобро од него на DM позиција, а не е повикан?

Хернанес од Интер не му е болдиран, а Паулињо да. Колку е нереален,ама добро фан на Интер е па ќе го разберам. Ако некој не требаше да биде повикан тоа е Хернанес.

Хернанес од Интер не му е болдиран, а Паулињо да. Колку е нереален,ама добро фан на Интер е па ќе го разберам. Ако некој не требаше да биде повикан тоа е Хернанес.
Можеше и директно на мене да ми го кажеш ова. :icon_mrgr:

Се слагам за Ернанес, апсолутно, ништо не игра сезонава, 20 милиони го плативме :facepalm:.
Мада на таа позиција кај што играат тој и Оскар моментално и нема(?) подобар. Кака? Не!

Кој грев е да ги повикаш Енрике (покрај Алекс, Маркињос и Миранда), Максвел (покрај Фелипе Луиз) и БЕРНАРД чоече (покрај Робињо, Моура, Кака, Роналдињо)... боље Стенио Жуниор од Шкендија да го земеа место Бернард (иронија). BTW не знам зашто толку ве чуди повикот на Паулињо кога тоа се знаеше од старт и воопшто не беше за изненадување чоекот си изигра супер у Тотенхем. Мене искрено поише ме чуди зошто не е повикан Кутињо место Густаво или Хернанес али ај..

Знаете дека си го форсираат домашното првенство и тоа е тоа :)

п.с. темава е преименувана во генерална дискусија, сите општи работи за дискутирање околу настанов, тука :)

Кој грев е да ги повикаш Енрике (покрај Алекс, Маркињос и Миранда), Максвел (покрај Фелипе Луиз) и БЕРНАРД чоече (покрај Робињо, Моура, Кака, Роналдињо)... боље Стенио Жуниор од Шкендија да го земеа место Бернард (иронија). BTW не знам зашто толку ве чуди повикот на Паулињо кога тоа се знаеше од старт и воопшто не беше за изненадување чоекот си изигра супер у Тотенхем. Мене искрено поише ме чуди зошто не е повикан Кутињо место Густаво или Хернанес али ај..
Си го гледал Бернард како игра?

Освен Лукас , од тие што ги наведе никој не заслужува да игра појше од него.

А Кака откако се врати во Милан си го гледал? Башка кога може некој си Енрике да игра со 10тина настапи сезонава, зашто да не може и Роналдињо кој сеуште е мајсториште за Оскар, Хернанес и остали

Абе ајде Кутињо пред Густаво како не. Густаво им е глсвен играч во средина. Нека не ве чуди што Кака не е повикан Сколари не игра со АМС туку со везен играч со офанзивни карактеристики, баш затоа Оскар и Ернанес се на тоа место.

Ај ако не и Бебето нека го вратат, м?

Тек што ќе биде коа селекторот на Англија ќе го објави списокот..:rolleyes:

А Дел Боске кога ќе го објави на Шпанија...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom