Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako si ti del od istorija jebote i na sto si gord?КлосеДел сме од историја треба да бидеме горди за ова
![]()
Не ти одговарам на второтоKako si ti del od istorija jebote i na sto si gord?
Ok ne mi odgovaraj na vtoroto znam deka se namestiv na penal...
Пред 4 години Марадона се исмеваше со Милер на пресконференција велејќи дека не сака да седи тука со некое момче што собира топки зад гол.
Е тоа момче сега има повеќе голови од тебе на светските првенства.![]()
Милер наредното светско ќе го престигнеНе ти одговарам на второто
Добро малце лошо ја составив реченицата ама мислев сфатен ќе бидам.
Присуствуваме на историја. На внуците ќе може да им раскажуваме за тоа како сме биле присутни кога Клосе давал 16 гола на Светските првенства и како го бивало, и како фудбалот во 2065та не е тоа тоа и дека внесувањето на роботи во фудбалот ја уништи човечноста, и како пензиите пак ги намалиле и како сеуште не ни го дале и 7миот ден слободен во ЈСП и како....
Ако не на тоа со вакво темпо во Катар сто посто.Милер наредното светско ќе го престигне![]()
Сме биле ама ама од 2002 до сега умреле повеќе од 7 милијарди а од вчера до следното рушење на рекордот ќе се рошат уште 7 милијарди.@dragonsky ти кога ќе имаш внуци пет фудбалери ќе имаат постигнато преку 20. И тоа што сме ги гледале на ТВ не е ништо посебно, сме биле присутни, заедно со 7 милијарди други. Башка внуците нема да те прашаат ништо ќе си гледаат клипови. За мене е поважно на внуците да им кажам дека во мое време Сунѓерот Боб владееше на Кајгана...