Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување

Vo presret na Shkendija-Qarabakh :facepalm:

aHyrxs0.jpeg
стапица

Vashata civilizacija se pokazha vcera na rakomet: MKD - Romanija.

Shkendija 2 natprevari igrashe vo evropa, negovite navivaci ne ni se zamaraa so vas.

семчето кисело...

Мене многу ми е фетиш некое младо буличе да го изебам со шамари и кубење у мисионерска на тоа меките шарени килими у сред џамија додека оџата или имамот качен на тоа столицата у ќош не гледа и дрка под чаршафот.
Или па истово буличе у доги да го грабнам горе у тоа скриениот дел што е за жени за клањање. Доле додека се клањаат и мирисаат чорапи и не можат да не видат, горе буличето цвили .

Петар е идиот. Тоа е факт.
Ама за постов е у право.

Они исто се силат.
За Кочани 2 мин не можеа да поќутат. Говеда

IMG_1343.jpeg

Вакви ми се најсмешни, не знае да збори македонски, он ќе дигал тужби. Намести си го кривото око.

IMG_1344.jpeg

Риплај на годината досега.

Идете на Трамп и шо подлабоко.
Абе еден Господ знае, дека цел живот сите шо се борат против нас им помага некој појак.

Да не беше НАТО, овие сега ќе ни беа аргати. Како порано црнците во Египет? Е така. Да копа, да чисто, да ора ниви, и ред други работи.

Околу Навивачите има друга работа. Мвр или кој е надлежен, не би смеел да дозволи политизирање на навивачи, особено да не се користат имиња кој се поврзани со озлогласени паравојни групации. Но ова е ДЕЛИКАТНА работа. Јасно е дека на тапет се термините Усташи, Четници, па за сега нема навивачка група со такво име на Балканот, но имаме БАЛИСТИ. Јас поодамна пишав за тоа, како што се забрани бугарскиот културен клув да се наименува Ванчо Михајлов, така треба да се ззбрани и називот Балисти за навивачки клуб. Јасно дека може да има дискусија и за " паравоените термини " називите КОМИТИ и АЈДУЦИ, а патем постои познат фудбалски клуб ХАЈДУК од Сплит, а и други помали клубови со тоа име ворегионот. Во светот вообичаени се називи на животни, кој обично се и маскоти на клубовите. Колку знам. нема клуб Робин Худ и слично. Инаку некој како националистички сметаат и лик на животно, на пример Змејот на Велс, но за сега не е забранет.
А мислам казнет беше фудбалер на Швајцарија, албанец, поради гестот на летање Орли.

Петар е идиот. Тоа е факт.
Ама за постов е у право.

Они исто се силат.
За Кочани 2 мин не можеа да поќутат. Говеда

Прегледај го приврзокот 452465

Вакви ми се најсмешни, не знае да збори македонски, он ќе дигал тужби. Намести си го кривото око.

Прегледај го приврзокот 452466

Риплај на годината досега.

Идете на Трамп и шо подлабоко.
Абе еден Господ знае, дека цел живот сите шо се борат против нас им помага некој појак.

Да не беше НАТО, овие сега ќе ни беа аргати. Како порано црнците во Египет? Е така. Да копа, да чисто, да ора ниви, и ред други работи.
Бунтур е политичка дијабола, ама никад не ги ставал на кур калимеровците и до денес го држи тој став. И е единствен од владејачката коалиција кој им влезе на Меќо и Миќо Инфомакс во живо. Втор беше Богдан ака Бетмен Велит ака форумски Серпико ака Имам емисија на тв Алфа и ја оженив најубавата новинарка во Македонија. Богдан, за последново рака ти давам, може и нога. Лајкни ме ако читаш хехехех.

Меќо и Миќо се утепаа од лаење. Си ги забришаа путките (прости ми Мацка на вулгарноста) и во следните емисии продолжија со стандардното гомнојадење.

Бунтур е политичка дијабола, ама никад не ги ставал на кур калимеровците и до денес го држи тој став. И е единствен од владејачката коалиција кој им влезе на Меќо и Миќо Инфомакс во живо. Втор беше Богдан ака Бетмен Велит ака форумски Серпико ака Имам емисија на тв Алфа и ја оженив најубавата новинарка во Македонија. Богдан, за последново рака ти давам, може и нога. Лајкни ме ако читаш хехехех.

Меќо и Миќо се утепаа од лаење. Си ги забришаа путките (прости ми Мацка на вулгарноста) и во следните емисии продолжија со стандардното гомнојадење.
Ме утепа со псевдонимиве.
Бунтур сфатив кој е- Петар.
Меќо и Миќо кои се? ахахахах

Има профил Богдан овде?

Иначе, секој што има м*да јавно да им противречи, му пишувам поенче. Не ме занима која партија е, само да ги брани Македонците, и да се залага за нас. А не за нив.

Кловнови едни продадени. Абе дента кога ќе се иселам, здравје да сум овде уште. Ќе напишам еден пост без трошка влакна на него :D за моите искрени ставови и мислења за нашите политичари.

Има профил Богдан овде?

Иначе, секој што има м*да јавно да им противречи, му пишувам поенче. Не ме занима која партија е, само да ги брани Македонците, и да се залага за нас. А не за нив.

Кловнови едни продадени. Абе дента кога ќе се иселам, здравје да сум овде уште. Ќе напишам еден пост без трошка влакна на него :D за моите искрени ставови и мислења за нашите политичари.
Богдан е Серпико, Серпико е Богдан, пензиониран. Нов јузер гарантирам со кур дека има (проштевај на вулгарност), никој досега нема оддолеано на Кајгана магијата, а за Меќо и Миќо Инфомакс удри јутуп срч.

Има профил Богдан овде?

Пиши сега, не не држи вака у неизвесност затоа што може никад нема да се иселиш а ние ќе се изначекаме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom