Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Нема пошто пазарот е немилосрден , ако ставиш идиот на позиција само ако бил црнец а неписмен губиш профит , а никоја корпорација не работи против себеси нели?

За ова за Босна трагично но кон тој правец се движи државава.Јака иронија што сум ја слушал од релативизатори е дека државава со федерализацијава , правата на малцинствата опфатени ја земаат Швајцарија како пример а не Босна.
Ај барем ќе можеме политички азил да бараме по државиве.

Незнам колку си сериозен со последново, но мене ме интересира, неука сум, на која основа јас на пример можам да барам политички азил?

Незнам колку си сериозен со последново, но мене ме интересира, неука сум, на која основа јас на пример можам да барам политички азил?
Иронично го кажав , дека би не бркале ко политички неистомисленици.

Да ставеа Македонец национал-шовинист од калибарот на Груби, на таква позиција, ќе имаше плачење до небо.
Не можеш кај нас да најдеш таков калибар...Еден е Груби...

Продолжуваме со негување на соживотот во Чаир.

Продолжуваме со негување на соживотот во Чаир.
Што има врска ова со соживотот? Или само да баталиш нешто....

Не играле против албанска екипа па немале некоја причина да ги истепаат каурчињата. Но, ете има снаодливи Албанци.
Исто како приказната за волкот и јагнето, кое му ја "матело" водата.

Vo cair sekogas koga ke odi nekoja makedonska ekipa sekogas sakaat da pretepaat nekoj igrac na ekipata ili navijac.Vo Cair ima i poliklinika, i sekogas stoi policija zatoa sto ako nema da gi ima, ili ke pronajdat droga, ili ke se ispotepaat, i pred nekolku meseci pronajdoa mrtvo telo.

Што има врска ова со соживотот? Или само да баталиш нешто....
Така е.
И Ангел исто нема везе со меѓуетнички, туку било борба на крадец против домаќин. Дело со чиста криминална заднина. Саздо го убија во навивачка пресметка, а црквите кога ќе ги опљачкаат и исшкртаат со спреј, у доминатно албански средини, станува збор за наркомани, кои исто така се одговорни и за честото кршење каурски гробишта на тој дел од Скопска Црна Гора. Смилковско било веројатно за концесија на земјиштето.

Ништо од ова нема етнички признак, како што сакаат каурите да прикажат.

Сега по обичај, би требало ти или некој од форумските курви да почне да се пењави околу тоа ја каков сум и никако по темата.
Автоматски споено мислење:

Vo cair sekogas koga ke odi nekoja makedonska ekipa sekogas sakaat da pretepaat nekoj igrac na ekipata ili navijac.Vo Cair ima i poliklinika, i sekogas stoi policija zatoa sto ako nema da gi ima, ili ke pronajdat droga, ili ke se ispotepaat, i pred nekolku meseci pronajdoa mrtvo telo.
neeee
racist si i ti
ne moze sega racizam, sega e demokracia nema vise milosevic

Така е.
И Ангел исто нема везе со меѓуетнички, туку било борба на крадец против домаќин. Дело со чиста криминална заднина. Саздо го убија во навивачка пресметка, а црквите кога ќе ги опљачкаат и исшкртаат со спреј, у доминатно албански средини, станува збор за наркомани, кои исто така се одговорни и за честото кршење каурски гробишта на тој дел од Скопска Црна Гора. Смилковско било веројатно за концесија на земјиштето.

Сега по обичај, би требало ти или некој од форумските курви да почне да се пењави околу тоа ја каков сум и никако по темата.

neeee
racist si i ti
ne moze sega racizam, sega e demokracia nema vise milosevic
Верувај, на сите ни е јасно каков си, немој да трошиш енергија да се прикажуваш како маченик.
Немој да трчаш одма со заклучоци затоа што познат си со тоа што постираш фејк њус цело време од портали со име батали.цом

Така е.

За Ангел се сложуваМ.
1.за Саздо велиш тоа е навивачка пресметка,Вардар вс Слога па тоа е смешно,тоа е чиста етничка нетрпеливост,на истата релација каде што е убиен Саздо,нема ден тие што учат во Коце да не бидат пресретнувани од Индијанциве и обратно,позадината се знае.
2.Едно е да ограбиш Црква ,а сосема друго е да осквернавиш со шкртање ,намерата е да се избришат сите трагови на православното наследство во тие делови,тоа истото важи и за кршењето на спомен обележја на гробиштата,плус овие работи се случуваат насекаде каде што околината е доминантна со Индијанци.
3.За Смилковско да кажеш дека било ради концесија на земјиштето треба да си човек кој нема ни грам емпатија,т.е со други зборови да си морон,за тебе не е битен датумот т.е празникот на кој се ликвидирани,начинот и др. апсолутно е глупост да тврдиш дека Смилковско е ради концесија на земјиштето,во кој дел децава и рибарот се врзани за концесијата?
Како и да е секој може да верува во што сака,за некој секогаш црната боја ќе биде бела,иако за 99% црната е црна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom