Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
  • Ми се допаѓа
Reactions: A__
Albanec na drzavno, Im zgolemuvas procent na popis:mad:
A ovie sto se pisat bugari do treto koleno ne go zgolemuvaat oficijalniot broj na samodeklarirani bugari so poteklo od republikata?
Автоматски споено мислење:

Mislam deka mnogu poveke zboruva gornata slika za sozivotot, otkolku jas za kogo ke navijam
Vo vrska so merkite maksimum 4 doma gosti DUI ke izlezi so baranje barem eden od gostite da e Albanec ;) .

Од другите вести издвојуваме
Зошто не ме чуди дека баш браќава се тие што тепале?

Еве јас направив голем исчекор околу соживотот,постирав музичка нумера од Ava Max која инаку е ш.иптарка во темата Денов звучи како...Ај сеа да ве видам

Еве јас направив голем исчекор околу соживотот,постирав музичка нумера од Ava Max која инаку е ш.иптарка во темата Денов звучи како...Ај сеа да ве видам
Ова од тебе не сум го очекувал, свака ти част.

Национален парадокс.

Имаш репрезентација во која на терен играат 5 албански репрезентативци. Алиоски, Муслиу, Барди, Адеми, Бејтулаи.
На албанците во МК помило им е Косово.
Толку од соживотот за кој се борат puno и компанија.

Чекам аргумент
А знам. Аргументот е дека тие се доселеници од Косово, натурализирани албанци од 1999 и уште во душата ја носат својата си татковина ;)

Чекам аргумент
Лол, како демек којзнае па каков непобитен факт стави ти, па сега треба некој контра аргумент да ти се даде.
За кој сакаат ќе навиваат Албанците од Македонија. Всушност, било кој народ ќе си навива за било која земја без разлика каде е роден/каде живее.
Од толку лоши работи што имаат направено одредени Албанци, ти се фати за тоа дека навивале за Косово, хаха.
Па ФИРОМ-ов да игра со Германија, со 2 раце ќе навивам за Германија.

Лол, како демек којзнае па каков непобитен факт стави ти, па сега треба некој контра аргумент да ти се даде.
За кој сакаат ќе навиваат Албанците од Македонија. Всушност, било кој народ ќе си навива за било која земја без разлика каде е роден/каде живее.
Од толку лоши работи што имаат направено одредени Албанци, ти се фати за тоа дека навивале за Косово, хаха.
Па ФИРОМ-ов да игра со Германија, со 2 раце ќе навивам за Германија.
Wtf vsusnost sto se trigna tolku, advokateo_Oo_Oo_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom