Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чисто процедурално, дефиниција на совршенство ако може?
Ајдее...Не заборавајте да ги вметнете и ИСО Стандардите за убавина за една жена ил маж кои Лоботомираат многу раја,па затоа некои се фрустритаат,некои одат под нож,други шибаат стероиди...абе таа е..а да и модната колекција на Кајли Миног + на И Беј Влакно се продава влакно од косата На Бритни(кога се остриже лустер) за САМО 1000 долари.
Овие стандарди се наметнати од Тин магазините,Филмојте и Фешн Тв + Крибс на МТВ и др...фактори
На кои верувам рокот на траење ќе им истече па амбалажата ќе ја сменат:wink:

Најдобронамерен совет. Не барај совршенство. Битно да е симпатичен барем малку физички и нека ти биде забавен. А ако се ебе добро....задржи го! Совршен нема. Инаку да постои повеќе принцови.eden nastan od pred nekoe vreme mi dade idea da ja otvoram ovaa tema>znaci do pred nekoj den postojano naogjav mani i vikav ovoj ne e ubav ovoj ne e visok ovoj ne e bogat ovoj nema fakultet ovoj ne e od mojot grad ovoj e pomal isl. a karakterno se super. pa se zamisliv postoi li sovrsetnstvo treba li da se bara? postojat li eden princ ili povekje princovi? koe e poblisku do vas ??spored mene sovrsen/a ne postoi. a sovrsenstvo e nekoj sto ke go napravis da bide za tebe.

И што ако има некој совршен(а нема) нема да биде интересно и нема да има жар меѓу парот.

Љубовта бара жртва на некој начин, да го сакаш оној покрај тебе со сите мани и недостатоци. Ама и тој да те сака тебе со твоите мани.

eden nastan od pred nekoe vreme mi dade idea da ja otvoram ovaa tema>znaci do pred nekoj den postojano naogjav mani i vikav ovoj ne e ubav ovoj ne e visok ovoj ne e bogat ovoj nema fakultet ovoj ne e od mojot grad ovoj e pomal isl. a karakterno se super. pa se zamisliv postoi li sovrsetnstvo treba li da se bara? postojat li eden princ ili povekje princovi? koe e poblisku do vas ??spored mene sovrsen/a ne postoi. a sovrsenstvo e nekoj sto ke go napravis da bide za tebe.

Извини а ти совршена си?:uvo:eden nastan od pred nekoe vreme mi dade idea da ja otvoram ovaa tema>znaci do pred nekoj den postojano naogjav mani i vikav ovoj ne e ubav ovoj ne e visok ovoj ne e bogat ovoj nema fakultet ovoj ne e od mojot grad ovoj e pomal isl. a karakterno se super. pa se zamisliv postoi li sovrsetnstvo treba li da se bara? postojat li eden princ ili povekje princovi? koe e poblisku do vas ??spored mene sovrsen/a ne postoi. a sovrsenstvo e nekoj sto ke go napravis da bide za tebe.
Perfection is, broadly, a state of completeness and flawlessness.