Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
eden nastan od pred nekoe vreme mi dade idea da ja otvoram ovaa tema>znaci do pred nekoj den postojano naogjav mani i vikav ovoj ne e ubav ovoj ne e visok ovoj ne e bogat ovoj nema fakultet ovoj ne e od mojot grad ovoj e pomal isl. a karakterno se super. pa se zamisliv postoi li sovrsetnstvo treba li da se bara? postojat li eden princ ili povekje princovi? koe e poblisku do vas ??spored mene sovrsen/a ne postoi. a sovrsenstvo e nekoj sto ke go napravis da bide za tebe.
Se soglasuvam... Citatov od "devojchence" e stvarno nesto zaprepastuvacki za toa kako razmisluva, se nadevam userot ne e nad 12-13 godini oti inace e zalosno vaka sto gleda na rabotive...ОК е доколку имаш помалце од 13 години, опростено ти е затоа што си мала и зелена.
Не ни ми доаѓа на памет да ти објаснувам како стојат работите во животот, лекција која твоите родители заборавиле да ти ја дадат кога требало. Таа причина и влијанието на околината од тебе направиле деген. Жалосно.

Верувам во совршенство,а тоа е кога ќе си целосно исполнет со љубов , ја имаш вистинската до тебе , имаат работа и двајцата , куќа средена топ , дечиња... најважно е да ја љубиш жената до тебе ....Тогаш се ти е совршенооо :back:
Добро Маца Дарк за мене горенаведеново е совршенство , за некој друг совршено ќе е ако е наркоман и ако има дрога во изобилије , или незнам мене тоа би ме исполнило и ќе е совршенство за менесето тоа е релативно...
а и како што велиш погоре...и покрај тоа што ќе го имаш сето тоа, ќе ти недостасува нешто сосема трето и со самото тоа тешко дека ќе го склопиш мозаикот на совршенството, кое сепак не постои, може само нешто во облик на "приближно совршенство"....привидно

Добро Маца Дарк за мене горенаведеново е совршенство , за некој друг совршено ќе е ако е наркоман и ако има дрога во изобилије , или незнам мене тоа би ме исполнило и ќе е совршенство за мене![]()