Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Авто куќа гмцkade mozam da najdam vakva plocka za corsa 2002 god, nekoja strana, broj od nekoj sto poracuva vakvi raboti ?[DOUBLEPOST=1505154649][/DOUBLEPOST]![]()
![]()
Prednicata e otidena, klasicna maka kaj alfite, a za vtoroto site so si gi gledal bile plesnati i praveni, toa prikaska demek fabricka maana ne znam bogami, imam prodadeno nekolku alfi niedna nemala ovakov problem.
Drug maf senzor.[DOUBLEPOST=1505214375][/DOUBLEPOST]Кое е најдобро средство за чистење МАФ сензор?
Zavisi. Okolu 8 bona e komplet prednica da se sredi repariranje na predicata sose rabotna raka mislam gore dole tuka nekade bese. Ako kupues original delovi 500e se samo delovite.Колку кошта поправката? Да му снижам на ценА
Drug maf senzor.[DOUBLEPOST=1505214375][/DOUBLEPOST]
Zavisi. Okolu 8 bona e komplet prednica da se sredi repariranje na predicata sose rabotna raka mislam gore dole tuka nekade bese. Ako kupues original delovi 500e se samo delovite.
А со репарирање дали би се средило,колку време би бил мирен?
А контакт од некој мајстор да ми дадеш ако дојде до таму ?
Навлаки каде да ставам? Гледав и се мислам помегу самад или евростил? Има некојнекое искуство кој се подобри или исто е?
Навлаки каде да ставам? Гледав и се мислам помегу самад или евростил? Има некојнекое искуство кој се подобри или исто е?
ATF уље за сервото провери дали имаш.Пред некое време кога беше претопло бев на пат со колава и на пола пат почна да вади некој чуден звук ко да стенка колата. Не може да се познае од која страна е, доаѓа како некаде одоздола и тоа е нешто поврзано со воланот бидејќи кога ќе го подзавртам воланот се губи и веднаш пак почнува. Ова се случува обично после извозени 30-40 километри, на градска вожња вчера првпат ми се случи. Не можам да издвојам во кој момент се случува, нема некое строго правило, ама кога ќе почне не престанува лесно и е доста језиво. Еве и линк со аудио од звукот што се слуша.
Друго што имам проблем, викендов мењав скината манжетна, а покрај неа и рамото кое мајсторот рече дека е отидено. Зглобот остана стариот. Сега на полн лев/десен слушам крцкање од тоа тркало. Има шанси рамото да не е убаво наместено или пак и зглобот бил за мењање?
Се работи за Ауди А4 од 97' бензинец со плин.
Пред некое време кога беше претопло бев на пат со колава и на пола пат почна да вади некој чуден звук ко да стенка колата. Не може да се познае од која страна е, доаѓа како некаде одоздола и тоа е нешто поврзано со воланот бидејќи кога ќе го подзавртам воланот се губи и веднаш пак почнува. Ова се случува обично после извозени 30-40 километри, на градска вожња вчера првпат ми се случи. Не можам да издвојам во кој момент се случува, нема некое строго правило, ама кога ќе почне не престанува лесно и е доста језиво. Еве и линк со аудио од звукот што се слуша.
Друго што имам проблем, викендов мењав скината манжетна, а покрај неа и рамото кое мајсторот рече дека е отидено. Зглобот остана стариот. Сега на полн лев/десен слушам крцкање од тоа тркало. Има шанси рамото да не е убаво наместено или пак и зглобот бил за мењање?
Се работи за Ауди А4 од 97' бензинец со плин.
На мое возило кога решив да местам се одлучив за Самад, меѓутоа не бев импресиониран, утре да би местел повторно би ги пробал Еуростил.