Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Друже кола со тие работи што ги бараш ти не постои, голема кола а да троши малу, комфорна висока класа возило а да е евтина за одржување, возам мерцедес ц220 '05 редизајн и можам да ти кажам дека не е евтина за одржување, "врие" електроника внатре, сензори еден куп, а тој мерцедес од 2001 фака рѓа ко луд (редизајот има поцинкована каросерија), форд си е форд нема што да зборуваме, и аудито истотака ти е скап за одржување. размисли пак дали сакаш некоја од овие за тие пари.

гледав еден спортски мерцедес ц220 купе од 2003 за 3900 евра, ама што знам толку пари не ми се фрлат, што мислење имате за форд скорпио

Последно уредено:
tocno li e deka gumite sto se M+S se isklucivo gumi za zima odnosno na angliski mud and snow (kal i sneg) , posto ovde citav deka ovie gumi bile leto-zima >?

Содржат силикон во смесата, што значи дека во лето побрзо се трошат. Убаво пишува-кал и снег

Сакам да купам половен автомобил и не можам да се решам што да изберам, се мислам помеѓу форд мондео од 2002, 2003, Мерцедес Бенз е200, е220 од 2001, Ауди а4 или а6 од 2000 или 2001. Фондот ми е околу 2500 евра. Сакам голема и комфорна кола меѓутоа да не троши многу. Мондеата однадвор се лични меѓутоа внатре се многу мизерни и немат голем комфор, аудито однадвор ми се грди ама внатре се полуксузни, мерцедесот и надвор и внатре и така и така. Во изборот освен комфорт, удобност, изглед и потрошувачка, битно е да се квалитетни коли, да не се склони на дефекти, иако постари да не се остам по мајстори, да не му бидат скапи деловите и да не трошат премногу гориво. Што би било најсодветен избор спрема вас.

За тие пари 2500евра можеш да најдеш ФВ Пасат (делфин) од 1998/99 год. тди ама утепана километража иако е добра состојба колку што фалаат, но стари како стари бара обнови за нови делови така што не се исплати затоа за комфорна кола подсобери уште барем 600/700 евра за понова Шкода Октавија асална ќе се најде. Друг избор за тие пари единствено Фордови и Фиатови што јас не би купил. Ако ви се брза тогаш најдобро е Рено Лагуна со dci мотор добри се и удобни се ама не е брз .

Sent from my iPhone using Tapatalk

абе ако е постара од 15 години не иди предвид, значи најубо мондеа да си гледам јас, ем поекономични ем поефтини

kako ziv ti mladost go najde mondeoto poekonomicno da mi e da znam?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Оди земи си Рено, 2000та се наоѓаат супер сценици и лагуни и под таа цена ти што ја бараш, таман со разликата ќе го направиш првиот голем сервис каиши, затегачи, масло и нешто по предницата ако има за менување, економични се, снага имаат ок за нашите патишта и деловите не се скапи како што народот си има направено некоја проекција во главата дека француско возило е изгор за одржување.
DCI имаат малку поспецифични дизни, но сепак веќе има многу растурени по плацовите, па нема да те кошта многу дури и таков дефект да ти излезе.

Сакам да купам половен автомобил и не можам да се решам што да изберам, се мислам помеѓу форд мондео од 2002, 2003, Мерцедес Бенз е200, е220 од 2001, Ауди а4 или а6 од 2000 или 2001. Фондот ми е околу 2500 евра. Сакам голема и комфорна кола меѓутоа да не троши многу. Мондеата однадвор се лични меѓутоа внатре се многу мизерни и немат голем комфор, аудито однадвор ми се грди ама внатре се полуксузни, мерцедесот и надвор и внатре и така и така. Во изборот освен комфорт, удобност, изглед и потрошувачка, битно е да се квалитетни коли, да не се склони на дефекти, иако постари да не се остам по мајстори, да не му бидат скапи деловите и да не трошат премногу гориво. Што би било најсодветен избор спрема вас.
za 2500 evra golf 4 1.8T ili 1.8 atmosverec so plince ima da go otepas od vozenje. full oprema se 1.8. kozni sedista i tako dajle.... delovite se eftini i mnogu se lesni za odrzuvanje. od ford podaleku nemoj da se zaebes. fordojte se tapa vozilo brzo fajka korozija. razgledaj passat b5 1.9 tdi cenata mu e 2500 - 2800 evra zacuvan. isto i od toj model imas 1.8T. opel vectra b 2.2 2001 godina lajga. jas imam opel netrosi mnogu evtini delovi dusata mu ja izvadiv. batali vozila so pogon na zadni trkala mercedesi i bmw tapa koli ;) od iskustvo ti kazuvam

абе ако е постара од 15 години не иди предвид, значи најубо мондеа да си гледам јас, ем поекономични ем поефтини

Мој другар имал мондео и едвај го продаде и ми вели бегај од мондео како ѓаол од крст . Но ти си знаеш фрлаш 2500евра и за една година -две ќе вреди едвај 1000 евра а деловите да купиш пак останува исто додека другите коли што предложив држи цена .

Мој другар имал мондео и едвај го продаде и ми вели бегај од мондео како ѓаол од крст . Но ти си знаеш фрлаш 2500евра и за една година -две ќе вреди едвај 1000 евра а деловите да купиш пак останува исто додека другите коли што предложив држи цена .

Се сложувам, и јас имам Мондео од 2004та :icon_mrgr:

Ako kupuvaš Mondeo...piši PP...jas će ti kupam jaže ....pošto ke nemaš hrabrost da ja frliš kolata...a site pari ke ti odat na delovi.

Poluosovinite na primer se slaba točka i se mnogu skapi....ako počnat da pravat vibracii...spremaj gi parite od letovanjeto da kupiš poluosovini

тогаш ауди да гледам а4, а6 или тт од 2000 година од три карти

Малце сум неинформиран по ова прашање ... Како функционира пунењето на електричните коли? Може ли од дома да се пуни од домашната струја?

Малце сум неинформиран по ова прашање ... Како функционира пунењето на електричните коли? Може ли од дома да се пуни од домашната струја?
da moze , eden komsija imase tesla doneseno i od balkon pustase kabel (debel) pred zgrada za polnenje

Kako se pokaZani Opel Astra 1.7 cdti 2007 god ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom