Sto da kupam za da gi ispoliram ili da odam vo peralna za koli kaj sto nudat poliranje ?со што можеш да го спречиш заматувањето на светлата не знам ама можеш да ги исполираш за да го вратат сјајот ама не е трајно решение пак ќе потемнат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sto da kupam za da gi ispoliram ili da odam vo peralna za koli kaj sto nudat poliranje ?со што можеш да го спречиш заматувањето на светлата не знам ама можеш да ги исполираш за да го вратат сјајот ама не е трајно решение пак ќе потемнат
Sto da kupam za da gi ispoliram ili da odam vo peralna za koli kaj sto nudat poliranje ?
ako se raboti za corsa c i d izedena e piksnata od desnata strana na letvata, i taa moze da se smeni i bez da se vadi letvata, ama zaebana rabota e. Moze da se proba malku da se stegne srafot za klizacot na puzot odozdole so 21 i 22ka, samo ako e otidena piksnata gabe steganjeto nema da se oprai.
se menja li ulje na defencirijal i na kolku km ako se menja
se raboti za mercedes c200
Сега кога веќе се свртев према Сеат Леон, уште едно прашање, дали да изберам 1.9 тди од 2008 или 1.6 тди од 2010.
И ме интересира царината дали ќе биде поскапа за 2010г.
еве тука на линков http://euro-stil.mk/index.php?route...oduct_id=277&sort=p.price&order=ASC&limit=100Sto da kupam za da gi ispoliram ili da odam vo peralna za koli kaj sto nudat poliranje ?
Пасат имаш 2006 1.9 со старт/стоп копче1.6 tdi od 2010 imaat po usovrsena verzija na Common Rail, isto taka 1.6 e dosta po tivok motor za razlika od 1.9. Kaj 1.6 od 2010 imas i start/stop kopce dodeka kaj 1.9 od 2006 ne e slucaj.
Ke bide poskapa no mislam deka mala ke bide razlikata.
Пасат имаш 2006 1.9 со старт/стоп копче![]()
Они кажаа старт/стоп не потенцираа каковЕ бе дечки нешто сте во грешка и во заблуда за старт-стоп , тука има огромна разлика меѓу старт-стоп и engine-start/stop пример рено меган 2003/2004 па и лагуна се копче за палење мотор и истото и за гасење тоа е енџин-старт/стоп додека тоа другото старт-стоп е друго и погледнете на видеа и да имате престава за што е.
https://youtu.be/LTcYHeM90UY
https://youtu.be/-Yv72Xarick
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Сакам да купам половен автомобил и не можам да се решам што да изберам, се мислам помеѓу форд мондео од 2002, 2003, Мерцедес Бенз е200, е220 од 2001, Ауди а4 или а6 од 2000 или 2001. Фондот ми е околу 2500 евра. Сакам голема и комфорна кола меѓутоа да не троши многу. Мондеата однадвор се лични меѓутоа внатре се многу мизерни и немат голем комфор, аудито однадвор ми се грди ама внатре се полуксузни, мерцедесот и надвор и внатре и така и така. Во изборот освен комфорт, удобност, изглед и потрошувачка, битно е да се квалитетни коли, да не се склони на дефекти, иако постари да не се остам по мајстори, да не му бидат скапи деловите и да не трошат премногу гориво. Што би било најсодветен избор спрема вас.
Сакам да купам половен автомобил и не можам да се решам што да изберам, се мислам помеѓу форд мондео од 2002, 2003, Мерцедес Бенз е200, е220 од 2001, Ауди а4 или а6 од 2000 или 2001. Фондот ми е околу 2500 евра. Сакам голема и комфорна кола меѓутоа да не троши многу. Мондеата однадвор се лични меѓутоа внатре се многу мизерни и немат голем комфор, аудито однадвор ми се грди ама внатре се полуксузни, мерцедесот и надвор и внатре и така и така. Во изборот освен комфорт, удобност, изглед и потрошувачка, битно е да се квалитетни коли, да не се склони на дефекти, иако постари да не се остам по мајстори, да не му бидат скапи деловите и да не трошат премногу гориво. Што би било најсодветен избор спрема вас.