Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
На што мислиш мотор или моторцикл ? Ако мислиш мотор за кола од типот Хеми мотор јок и за тоа треба преправки за еуростандарди за издув и плус преправки што пазува со држачи со еуро коли.

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
На мотоцикл , цело возило ...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Мотоцикл друже , суперспорт 1000 кубици ...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Па можеш да си увезеуваш од ЕУ и да не е постаро од 6 години ,а вие си запнал од америка да увезуваш подобро од ЕУ да си земеш има многу добри како што е Ducati,Kawasaki ,BMW,Honda и др. А од америка само Харли Дејвидсон типично американски се друго е увезено.

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Не знам дали ќе го поставам прашањево на право место ама стварно не можам да најдам соодветна тема во подфорумов.

Имам
2.jpg

Ми фали
3.jpg

Каде можам да го најдам тоа што ми фали? :D

1. Моделот што го имам ставено не е оној што го имам дома, туку рандом слика од нет
2. НЕ е крадено :)

Здраво би сакал да прашам дали некој има сменето кумплунг на пежо 307 2.0 хди и колку пари го чинело ?

Sent from my D2303 using Tapatalk

Не знам дали ќе го поставам прашањево на право место ама стварно не можам да најдам соодветна тема во подфорумов.

Имам

Ми фали

1. Моделот што го имам ставено не е оној што го имам дома, туку рандом слика од нет

Земи ``цвицангли`` и оди на некој отпад за коли и сечи па поврзувај на жиците од колата. Можеби има шанса да се најде и по сервисите за електроника(ТВ сервиси)

Земи ``цвицангли`` и оди на некој отпад за коли и сечи па поврзувај на жиците од колата. Можеби има шанса да се најде и по сервисите за електроника(ТВ сервиси)
Каде во Скопје има таков отпад? :)
А за по сервиси, ќе прашам, имам еден во маало.

Имам

Ми фали

Сервиси за електроника, од оние што продаваат отпорници итакви работи 1000% имат :)

Каде во Скопје има таков отпад? :)
А за по сервиси, ќе прашам, имам еден во маало.

Јас сум од ``западот``, па можам да ти кажам за отпади во Тетово, Гостивар, Струга...:vozbud:

Јас сум од ``западот``, па можам да ти кажам за отпади во Тетово, Гостивар, Струга...:vozbud:
Може Тетово брат, ене го кај е, за 20 минути сум таму :Д хахахаа
Од Џорче сум, одма ми е :Д

Pozdrav otkako smeniv ulje vaka mi pravi pri gasejne kontakt.

Sto moze da bide ?

Како некои релиња да штракаат....провери да не ти искорнале некоја жица

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom