.Sky.
Заменик министер без титула
- Член од
- 15 февруари 2013
- Мислења
- 6.857
- Поени од реакции
- 7.241
- Локација
- На Венера
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Значи имам 3 прашања:
1. BMW 320d 2004, сеа брзо ја зедов и на некои лежечи полицајци ми фаќа долу, дали треба да сменам федери, или има некое друго чаре, не се разбирам многу и не знам дали федерите се спортски или не.
2. Опел астра 2.0 дти 2002, на палење почна да тресе, значи само кога пали колата после нормално работи, што може да е ?
3. Загреан сум да земам Алфа 159, ама па некои ма предомислиа, ми викаат не земи италианска кола, не е покажана, германско си е германско, и такви ствари, а за тие пари (6.000 евра) можам да зеам или алфа или голф 5, ама па алфата е каде каде поубава, стварно ли има толку разлика во квалитет ?
Од сите овие коли за тие 6,000 евра најмногу добиваш кај Алфата.
За тие 6,000 евра кај Алфата 159 ќе имаш највисока опрема додека за тие пари кај голфот ќе мора да се задоволиш искрено со обична верзија, исто и кај bmw.
Но исто така добиваш и во години алфа 159ка за 6,000 евра ќе најдеш и од 2008 година со фул опрема а поготово ќе биде топ ако е од Швајцарија бидејќи таму скоро сите се со највисока опрема.
Инаку кој те лаже дека Алфа 159ка не е покажана? Да му кажеш дека врска нема од коли. Од 1998 до 2010 најмногу е покажана Алфа 159ка во буквално се. Најбитно е кај Алфата на време да си менуваш се и да не штедиш на одржување, да си зимаш она што е оргинал за неа и тоа е тоа.