S
Samurai_Sk
Гостин
Дечки некој совет, добра фирма за зглобови за голф 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повели стави го видеото тука и убеди ме.Али твое видео.После јас ќе го закачам моето и да видиме каде има ефект[DOUBLEPOST=1457587240][/DOUBLEPOST]Реалноста е таа јас така направив и се е како што треба и јас правам на пракса а ти правиш на теорија
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Предлог за нешто најквалитетно кај нас што моеже да се најде од лаковиVo 90% slucaevi za ova e kriv zategacot na pk kaisot, mnogu glupavo e napraven kaj trojkite i dosta se rasipuva ke naprai lufta i mrda levo desno a so toa kaisot go vlece isto levo desno i dava zvuk ko neso da puka. Moze i da e otiden alternatorot to est sajbnata od alternatorot ako ima dupla izvedba so guma, a moze i motorsajbnata da e poebana ili lezisteto na radilicata (ova e zaebano za popravanje) poso sjbnata nonstop ja tegne samo na ednata strana.[DOUBLEPOST=1457525299][/DOUBLEPOST]
Sve u redu ama ova nema trajnost. Za kratko vreme pak ke pobelat. Najdobro e da se ismirglaat so ne mnogu fina da kazeme 1000ka i da se spricnat so specijalen lak za farovi. Go ima i vo sprej varijanti. Ovaka ke drzat najmalku 5 godini ako e dobar lakot i majstorot.
Menjaj cel toj del poevtino ti e veruvaj.Кажете некој електричар низ кисела вода што работи до 4 или низ карпош после 4ме зезаат нешто светлата, не се пуштаат кратките, а со тоа ни долгите. Има некој спој горе во рачките што ги пуштаат. До сега требаше 5-6 пати да ги пуштам-изгасам пред да се упалат, сега однејќе скроз. На работа дојдов држејќи ја повлечена рачката за долги светла, само така имав светло
Sent from my Q800 using Tapatalk
Кој дел и каде да го купам и сменам?Menjaj cel toj del poevtino ti e veruvaj.
Samo na makpetrol stav demek aditiv au bau nalet.
Kje si go kupis polovno reketa za svetlo od nekoj sto rastura i kje ti go smeni majstor.Кој дел и каде да го купам и сменам?
Sent from my Q800 using Tapatalk
Сигурно се продава адаптер пластика за да покрие дупките ... си требал да земеш силвер модел некој или немаше ... како и да е види за таков адаптер, па и да е црн ќе ти го префарбаат во боја на средишната пластика сребренаПроблем.. фабричко цеде без мп3, го сменив со кенвуд мп3 и се нагрди цел ентериер..јебига.. има некој чаре? маска? или нешто импровизирано ? идеи ? помош ? НЕ ми е до толку за одозгора или оддоле, но лево и десно има бааги луфта и е ептен грдо.. Молам за помош, совети идеи ...
![]()
Фала ти, одма го најдов на алиекспрес и ибеј, 12 евра најефтино шо го најдов со се шипинг... алтернатива тука некаде да барам ? Каде да се распрашам... да не чекам 3 недели не за друго....Сигурно се продава адаптер пластика за да покрие дупките ... си требал да земеш силвер модел некој или немаше ... како и да е види за таков адаптер, па и да е црн ќе ти го префарбаат во боја на средишната пластика сребрена
Ееее вакво нешто
![]()
Дог секјурити или тие таквите за авто опрема, ама рачунај цените ќе бидат доста поскапиФала ти, одма го најдов на алиекспрес и ибеј, 12 евра најефтино шо го најдов со се шипинг... алтернатива тука некаде да барам ? Каде да се распрашам... да не чекам 3 недели не за друго....