Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@valvoline , мислам.Некој од форумов што е од Скопје да не има што се занимава со увоз
Може само чаурата да се смени што е поевтина варијанта и ако мајстирот има преса
Цени за опел не знам ама на алфата за промена на горна десна вилушка ми побараа 5к па морав сам во гаража за 4х500 чаурите и 4х100 =2400 денари за избивање и набивање на двете чаури на горните вилушки[DOUBLEPOST=1454870071][/DOUBLEPOST]
Едната варијанта е 4-5к,втората комплетна варијанта 10-11к денари,а третата 0 денари
За продавање беше,бидејќи никогаш не сум купил неисправно возило па не сакам ни јас неисправно да продадам
А зашто кога антифризот е 1/2 или 2/4 не ја исфрла водата а копресијата е топ[DOUBLEPOST=1454870196][/DOUBLEPOST]Бидејќи има од стариот плински систен може ли мембраната (никогаш не е сменета)да прави проблем
Прегризај јазикАлфата ли ја еба?
Прегризај јазик
Сопругата го прегрелала Пежото
Фала,@valvoline , мислам.
Си разгелдал по плацевите тука оти истата кола може поскапо да ти излезе ако ја увезешФала,
некој друг да потврди или да не знае, да не праќам во ПП без врска да замарам
Јас имам. Рачунај 9-10 градска.Golf 4 1.4 dali se dobri, ne mi e za calamenje nego za standard voznja?
Ма валво дефинитивно увезува, само не сум сигурен дали е од Скопје (веројатно е).Фала,
некој друг да потврди или да не знае, да не праќам во ПП без врска да замарам
Дечки ми треба помош од вас, што би избрале помеѓу Голф 5 и Мазда 3 од 2005 година? Како стои маздата со цена на делови и сервис ?