Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Бидејќи водата тогаш има простор во ладњакот каде да се проширува под дејство на меирите што излегуваат . Кога ладњакот е полн, нема допволен простор и се ствара дополнителен притисок

Некој од форумов што е од Скопје да не има што се занимава со увоз

Може само чаурата да се смени што е поевтина варијанта и ако мајстирот има преса
Цени за опел не знам ама на алфата за промена на горна десна вилушка ми побараа 5к па морав сам во гаража за 4х500 чаурите и 4х100 =2400 денари за избивање и набивање на двете чаури на горните вилушки[DOUBLEPOST=1454870071][/DOUBLEPOST]
Едната варијанта е 4-5к,втората комплетна варијанта 10-11к денари,а третата 0 денари

За продавање беше,бидејќи никогаш не сум купил неисправно возило па не сакам ни јас неисправно да продадам

А зашто кога антифризот е 1/2 или 2/4 не ја исфрла водата а копресијата е топ[DOUBLEPOST=1454870196][/DOUBLEPOST]Бидејќи има од стариот плински систен може ли мембраната (никогаш не е сменета)да прави проблем

Алфата ли ја еба?

Прегризај јазик
Сопругата го прегрелала Пежото

Ајде ќе се направи..Ако си од Скопје рамни ја главата во Екштеин,500-600 денара кошта тоа..И диктонче околу 1000 денара Пајен..Само треба да видиш надоле накај блокот да не е деформирано,бадијала ќе ја рамниш..И исто така нека ти ја проверат главата дали е пукната,ако е пукната ќе си бараш друга глава,под услов сето тоа доле да е здраво,исто во Екштеин,јас за проверка и за рамнење платив 1100 денара,ми завршија работа за неполн саат.

Фала,
некој друг да потврди или да не знае, да не праќам во ПП без врска да замарам
Си разгелдал по плацевите тука оти истата кола може поскапо да ти излезе ако ја увезеш

Дечки ми треба помош од вас, што би избрале помеѓу Голф 5 и Мазда 3 од 2005 година? Како стои маздата со цена на делови и сервис ?

Некој со кука ми направил вдлабнатина од 2/3 милиметри и се познава бело на преден бранник на Опел одма на сред над табличката, сабајле ќе ја носам да ја средат, има ли шанси за ден/ два да се среди? Исто така обемот на вдлабнатината е2/3 цм во должина и широчина, сакам да се среди и исфарба бидејки бојата е излупена и се гледа бело одоздола?

Дечки ми треба помош од вас, што би избрале помеѓу Голф 5 и Мазда 3 од 2005 година? Како стои маздата со цена на делови и сервис ?

Фала,
некој друг да потврди или да не знае, да не праќам во ПП без врска да замарам
Ма валво дефинитивно увезува, само не сум сигурен дали е од Скопје (веројатно е).

Mazda
Делови за јапонски и корејски возила има во сатра мислам се викаше и нема да имаш потреба ретко се расипуваат

Што модел на мотор?

Вака генерално ја би рекол Мазда. Поружна е на изглед али мислам дека е подобра изработка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom