Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ocet alkoholen iako za sredstvovo za bigor od tinex sto go zemav e stvarno ludnica. Do pred da go zemam i jas cistev site sitca po doma od cesmite so ocet ama ova nekako mi deluva i pobrzo i podobro.

Сликај го производот ако не ти е тешко, или напиши го неговото име. Има ``граѓани`` кои живеат во градови каде нема Тинекс:pos:

Pobaraj bilo koe sredstvo protiv bigor koe ne razjaduva ostala bagra :) Bilo sto takvo kje ti zavrsi rabota ;)

Сликај го производот ако не ти е тешко, или напиши го неговото име. Има ``граѓани`` кои живеат во градови каде нема Тинекс:pos:
Стварно го прави парче бигорот и не оштетува ништо.

Ова се раствара во 0.5 литри вода.

upload_2016-2-5_14-6-41.png

Стварно го прави парче бигорот и не оштетува ништо.

Ова се раствара во 0.5 литри вода.

Прегледај го приврзокот 138389
Проблем е што ова е само за кафемати бидејки реагира само на вода што врие. Сум го пробал, во Кам Маркет се купува и е околу 30-40 ден.

Проблем е што ова е само за кафемати бидејки реагира само на вода што врие. Сум го пробал, во Кам Маркет се купува и е околу 30-40 ден.
Ова и во ладна вода на 20 степени го имам пробано и функционира.

Kolku bi kostalo registracija za kola od 2004 2.0 150 ks ?

Зависно од тоа колку години има сопственикот може да фати од околу 13 000 па до околу 16 000 и нешто... Техничкиот преглед ти е исто пари за сите коли, разлика ти прави полисата и надоместокот за јавни патишта ( патарина ) што се плаќа при регистрација... Колите се поделени во групи по моќност и тоа ( мислам дека беше вака ) : до 75 KW, 75 - 95 KW, 95 - 115 KW и тн. па од тука ти се креира цената на полисата и патарината, а 150 кс е 110 KW.... Но доколку сопственикот има 26+ години полисата му е поевтина за околу 10-12 % отколку ако е помлад од 26 ( а мислам дека и после 29 години е уште поевтина )...

Зависно од тоа колку години има сопственикот може да фати од околу 13 000 па до околу 16 000 и нешто... Техничкиот преглед ти е исто пари за сите коли, разлика ти прави полисата и надоместокот за јавни патишта ( патарина ) што се плаќа при регистрација... Колите се поделени во групи по моќност и тоа ( мислам дека беше вака ) : до 75 KW, 75 - 95 KW, 95 - 115 KW и тн. па од тука ти се креира цената на полисата и патарината, а 150 кс е 110 KW.... Но доколку сопственикот има 26+ години полисата му е поевтина за околу 10-12 % отколку ако е помлад од 26 ( а мислам дека и после 29 години е уште поевтина )...
Татко ми го фаќаше нешто над 13 илјади регистрацијата на Пасат 110 кс; ако нешто не поевтиниле во меѓувреме, нема шанси да му излезе 13, пореално е некаде накај 17.

Golf 4 1.4 dali se dobri, ne mi e za calamenje nego za standard voznja?

Imaat problem so masloto,go trosat kako voda. Troma kola so golema potrosuvacka na benzin.Ako ti e za dovamu-donamu ke ti brka rabota.Ako si se resil za Golf benzin samo 1.6 SR.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom