Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Да се кладиме во 10000 ЕУР. Ако е така тогаш ми ја купуваш колата ? А ако не е јас ќе ти ја купам...
Ако го познаваш тој што ја продава или ако знаеш додатно дека ств се толку ОК, јас купив 2 коли за мене од бг, на едната да се погодија реални 130 илјади, а на другата пишуваше 210, а тука излегоа кога ја проверив 460 дека има минато, нормално и ремонт отиде опелот за година дена.
Да си ја купиш ако знаеш дека се толку ;)

Ако го познаваш тој што ја продава или ако знаеш додатно дека ств се толку ОК, јас купив 2 коли за мене од бг, на едната да се погодија реални 130 илјади, а на другата пишуваше 210, а тука излегоа кога ја проверив 460 дека има минато, нормално и ремонт отиде опелот за година дена.
Да си ја купиш ако знаеш дека се толку ;)
Според огласот газдата се разболел веднаш по купувањето и колата лежела 7 години в гаража. За тие 7 години типот можел 7000 пати да ја продаде. Ако колата е со реални километри немало ни до огласник да стаса. Ова ми личи на https://www.youtube.com/watch?v=VoUAzgNHzeE

Што има чудно во целата приказна?????

Во Дени интернационал имаше донесено за царинење Мерцедес Ц класа со оригинални 85 000км,а година на производство е 1999.Тој што ја купи 3 пати ја носеше по сервисите,де во Мерцедес сервис па кај некои други луге,за на крај испадна дека навистина има 85 000км.......

Што има чудно во целата приказна?????

Во Дени интернационал имаше донесено за царинење Мерцедес Ц класа со оригинални 85 000км,а година на производство е 1999.Тој што ја купи 3 пати ја носеше по сервисите,де во Мерцедес сервис па кај некои други луге,за на крај испадна дека навистина има 85 000км.......
Тоа се за жал ретки исклучоци.

Сакам да прам трампа со ауди а6 2.0 бензин\плин 96 г. па дали има некој да кажи мислење за колата?

Нешто у последно време ме фаќа нон-стоп струичка кога ја отварам вратата (кога ќе ја допрам), чаре?

Aj edna mala pomos ako moze... Se dvoumam sto kola da zemam dali Audi A3 ili Bmw 3 serija...zborime za modeli 2006-2009 godina (vidi sliki)...Me interesira nesto povekje za kvarovi, popravki,odrzuvanje..
BMW_3er_Limousine07.jpg
Audi_A3_Sportback_front_20080809.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom