Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурен си за ова? е90ката подобра механички од е46ка?

па за разлика од 320d од 99та кој ги има пола македонија да, баш на bmw club macedonia, нема кој не се жали дали за турбото или за бош пумпата, ако сакаш добра е46 330, 6 клипа, 3000 кубици. Иначе и на мене на изглед највеке ми се допаѓа е46 и мислам дека е едно од најубавите беемвиња заедно со е60

Последно уредено:
Ednas go postirav ova ama nikoj ne mi odgovori konkretno, ve molam kazete mi zasto stvarno nemozam da se odlucam.....Se dvoumam sto kola da zemam dali Audi A3 ili Bmw 3 serija...zborime za modeli 2006-2009 godina (vidi sliki)...Me interesira nesto povekje za kvarovi, popravki,odrzuvanje..
Audi_A3_Sportback_front_20080809.jpg
BMW_3er_Limousine07.jpg
BMWto moze voda da mu nosi na audito, i da e od stariot model a3. Od ovie ponovite ic da ne praime muabet. Samo begaj od 2.0tdi za kur ne gi biva. Gledaj 1.9tdi so 77kw.

Здраво, една другарка се реши да си купи количе, па и треба нешто најмало и најмалку да троши, а има буџет до кај 2000 евра. Па што би ми препорачале, за најмала потрошувачка, најевтина регистрација и одржување? На пример WV Лупо, Сеат Ароса, Фиат Пунто..? Како е лупото 1.0 со потрошувачка и одржување?

Здраво, имам опел корса 1,0 12в
прашање
во тек на возење, при отпуштање на педалата од гас(не е во лер) се јавува отсечно движење напред-назад, неколку пати......
Што е проблемот-не сум имал таков случај ?????

BMWto moze voda da mu nosi na audito, i da e od stariot model a3. Od ovie ponovite ic da ne praime muabet. Samo begaj od 2.0tdi za kur ne gi biva. Gledaj 1.9tdi so 77kw.

Значи супер си, ама кога јадеш гомна за бмв ми го креваш притисокот. :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Аудито е скап фолксваген, и скап фолксваген ќе си остане.

прашање
во тек на возење, при отпуштање на педалата од гас(не е во лер) се јавува отсечно движење напред-назад, неколку пати......
Nekoj drzac na motorot e skinat ili olabaven. Proveri go desniot drzac napred, znaat od drmanje da mu popustat srafovite, a voedno i toj najveke trpi i se kine.[DOUBLEPOST=1421562666][/DOUBLEPOST]
Значи супер си, ама кога јадеш гомна за бмв ми го креваш притисокот. :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Аудито е скап фолксваген, и скап фолксваген ќе си остане.
:LOL:
Aj vaka, ako zima dizel bmwto ic da ne go gleda, ako saka benzin ondak bmwto e podobar izbor.
:icon_lol:

Дечки купив Поло од 2008 година, се` има опрема освен електрика на стакла и централно заклучување (она со далечинско заклучување)

Колку би ме чинело да ги инсталирам овие механизми сосве работна рака и се` тоа?

прашање

Не дигај паника.Вообичаено е за сите коли со директно вбризгување,посебно ако не е загреана и машината е ладна....

Дечки купив Поло од 2008 година, се` има опрема освен електрика на стакла и централно заклучување (она со далечинско заклучување)

Колку би ме чинело да ги инсталирам овие механизми сосве работна рака и се` тоа?
зависи дали има припремено инсталации за ова.Ако има можиш да поминиш и поевтино,а ако нема многу е тешко да се инсталираат жиците ноз вратите и шасијата.

Најевтино можиш да поминиш ако прошеташ низ отпадите во Тетово и да си купиш делови и сам да ги вградиш,а нејлесно е да си прашаш во Новус ,тиме мислам дека све работат

зависи дали има припремено инсталации за ова.Ако има можиш да поминиш и поевтино,а ако нема многу е тешко да се инсталираат жиците ноз вратите и шасијата.

Најевтино можиш да поминиш ако прошеташ низ отпадите во Тетово и да си купиш делови и сам да ги вградиш,а нејлесно е да си прашаш во Новус ,тиме мислам дека све работат

Благодарам многу, таман ја сум од Тетово ќе побарам ваму таму :)

Дечки имам малце глупо прашање али баш ме интересира. Имам Опел Вектра А 95та година исузу 1.7 ТД, а комшијата мој и мајката на женската моја имаат исто Опел Вектра А 94та Исузу 1.7 ТД. Е сега кај нив различна миенекако мн колата назад, нивната е ваква
opel_vectra_a1212716739b1781725_4_orig.jpg

А додека мојата има продолжени штопови:

IMG_0588.jpg

Малце и ко напред да ми се различни ама можеби дека мојата е зелена а нивната бела боја нз...мојата има GLS мислам ознаки на предното крило

Дечки имам малце глупо прашање али баш ме интересира. Имам Опел Вектра А 95та година исузу 1.7 ТД, а комшијата мој и мајката на женската моја имаат исто Опел Вектра А 94та Исузу 1.7 ТД. Е сега кај нив различна миенекако мн колата назад, нивната е ваква

IMG_0588.jpg

Малце и ко напред да ми се различни ама можеби дека мојата е зелена а нивната бела боја нз...мојата има GLS мислам ознаки на предното крило

До нивото на опрема е или пак до годината на производство

IMG_0588.jpg

Редеизајн е,а мислам дека се склопување надвор од германија.
Мислам во турска дека се склопувани ама не сум сигурен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom