Па види,за Џулиета (Алфа Ромео) е супер кола посебно за најдобриот мотор JTD ако сакаш дизел,а за бензинци не знам точно е сега работава е Македонштина да не речам балканска работа вклучувајќи ги и Грција,Бугарија и др. кога ќе видиш според возниот парк низ целиот балкански полуостров колку помалку Алфа Ромео толку се скапи деловите ама немај галје не се расипува толку често, издржливи се, и исто така потрошувачката е солидна ме потсетува како кај TDi посебно за Ауди и за жал целиот балкан е таков менталитет што најзастапени само Германски и Француски коли после него Чешки и Шпански коли.
Да сум на твое место не би земал на рати за Алфа Ромео освен Германските коли бидејќи за Џулиета кога излегуваш од салонот брзо паѓа цената , а вие уште понатаму плаќаш на рати така што не се исплати, а ако сакаш Џулиета најубаво оди во
КОЧАНИ газдата е мераклија лично одбира за своја душа и за купувачите таму има секакви коли старо до 5 години дури и помалку и можеш да начекаш Џулиета и ќе ви остане пари за понатака,јас лично имам милион пати поминав накај Кочани и видов какви коли се има и никој нема пожалено кај него .
Види овде