Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам да земам кола од Бугарија. Имам две прашања.
1. Колку е царина за Меган 1.9. 131 коња 2009 година?
2. Слушнав дека бугарите правеле некои фори, ти давале фалц документи за колата и на граница кога ќе стигнеш ти викаат дека е крадена и дека документите не се оригинални...некој да слушнал нешто вакво???
Момци, да ми препорачате од каде во Скопје да купам филтер за клима и филтер за уље за Сеник 1.9 dci ?
Процит се викаше продавницата кај што купував филтри и масла за Пежото, додека го имав, тие имаа за сите француски возила.Тоа се наоѓа спроти Веро(Џамбо).Момци, да ми препорачате од каде во Скопје да купам филтер за клима и филтер за уље за Сеник 1.9 dci ?
во населба лисиче, спроти полицијата, ако доаѓаш од центар, ке влезеш десно во една од улиците, возиш до крај и излегуваш на улица што вози паралелно со главната улица. прашај некој кај се наоѓа ФИЛТО. тоа е во куќа во сутеренски дел еден побајаги голем магацин. специјализирани се само за филтери. има буквално за сите возила и не ретко има и избор со кој квалитет сакаш да биде.Момци, да ми препорачате од каде во Скопје да купам филтер за клима и филтер за уље за Сеник 1.9 dci ?
На колку време се препорачува замена на филтерот за гориво?(се работи за Ауди А4 1.9ТДИ 98 ма година)...
Па зависи каков е квалитетот на филтерот со оглед дека во МК има многу фалсификати авто-делови затоа најубаво на 10 000 км да менуваш и на раат ќе си инаку и јас имам Ауди А4 1.9 ТДи од 2003 год. и јас си направив така и на раат сум.На колку време се препорачува замена на филтерот за гориво?(се работи за Ауди А4 1.9ТДИ 98 ма година)...
Toa e verojatno sijalickata za kodirano palenje. Ako si pali i raboti kolata vo red i se gasi sijalickata koga ke zapali nemaj gajle. Ako e nesto rasipano kaj kodiranoto palenje sijalickata ke sveti ili ke trepka megju voznja i kolata ili nema voopsto da saka da zapali, ili ke zapali pa ke gasi ili secka posle nekolku sekundi.Дечки да ве прашам нешто. На видеово
на 0:13 кога ќе даде контакт се палат некои сијалички кои потоа се гасат после неколку секудни. Лево на видеово има четири светла и последното е кола со клуч. Направен е сервис на колата, сменети се затегачи, каиши, масло. Пред да биде ова сменето сијаличката се палеше и гасеше ко што треба, а сега не се гаси се додека не ја запалиш колата. Лошо ли е тоа и има ли начин да се среди?
Toa e verojatno sijalickata za kodirano palenje. Ako si pali i raboti kolata vo red i se gasi sijalickata koga ke zapali nemaj gajle. Ako e nesto rasipano kaj kodiranoto palenje sijalickata ke sveti ili ke trepka megju voznja i kolata ili nema voopsto da saka da zapali, ili ke zapali pa ke gasi ili secka posle nekolku sekundi.
Па зависи каков е квалитетот на филтерот со оглед дека во МК има многу фалсификати авто-делови затоа најубаво на 10 000 км да менуваш и на раат ќе си инаку и јас имам Ауди А4 1.9 ТДи од 2003 год. и јас си направив така и на раат сум.