Fringe
Скитник низ паралелни светови
- Член од
- 24 септември 2011
- Мислења
- 7.898
- Поени од реакции
- 3.006
Има после Сарај кога одиш накај Групчин.Кој автопазар бе побратим, нели го затворија пред 4-5 години?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има после Сарај кога одиш накај Групчин.Кој автопазар бе побратим, нели го затворија пред 4-5 години?
Сам ќе одиш? Мислам дека нема да те замараат многу, особено ако не си сам + додај го тоа дека летниов период има доста гужви по границите. Инаку, тоа важи само во Мкд со коњите, мада не го применуваат многу така да извај си меѓународна и не се секирај.
10-12 литри. На вакви ситници шоферите највеќе сакаат да ќаруваат.Едно прашање до тие што се разбираат од потрошувачка на гориво, се работи за камион од марката mercedes benz 815 atego, ме интересира колку литри еуродизел троши на 100 км?
10-12 литри. На вакви ситници шоферите највеќе сакаат да ќаруваат.![]()
Имам на работа исто такво, затоа знам. Остај шоферите што кажуваат. Тестирано 100%. На кој шофер ќе почне "да му лапа 15-20" моментално добива отказ.Нема шанси,испод 20 не е сигурно.Заставата кај мене троши 17-18 литри,а 100 коња е.Грешка си,не е таа литража,повеќе е.
Имам на работа исто такво, затоа знам. Остај шоферите што кажуваат. Тестирано 100%. На кој шофер ќе почне "да му лапа 15-20" моментално добива отказ.
Не е на папирПа така кажи,на папир троши 12,а во пракса пуно више.
Па така кажи,на папир троши 12,а во пракса пуно више.
Значи јас како што пресметував камионов mercedes benz 815 atego кај нас на работа, натоварен (ако тоа има врска) би требало да троши 30 л на 100 км, сега дали е тоа нормално, можно ли е толку или не?
Значи јас како што пресметував камионов mercedes benz 815 atego кај нас на работа, натоварен (ако тоа има врска) би требало да троши 30 л на 100 км, сега дали е тоа нормално, можно ли е толку или не?
Види го кошот напред и трапот позади. Ако трапот не е скапан и кошот не е пукнат зимај.
Колку од прилика бе ме коштало работна рака за промена на свекици,водна пумпа,семеринг за мењач и ставање заштитна гумица,промена на улје и филтер.Се работи за шкода фелиција 1.3 *96