- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 6.104
- Поени од реакции
- 2.514
Кажи барем зошто?Ниедно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажи барем зошто?Ниедно.
Па добро, прашвев од професионален аспкет какви се колите а не дали ќе ја бери в гаража или неПа мене не ми одговара.Сите 3 коли што ги наброја се големи.Како прво и основно во гаража нема да ми го собере.Друго,немам потреба од толкави коли.Не планирам да возам такси.Не ги сакам големите коли.
Фолц па сеат па фордVW Sharan, Seat Alhambra или Ford Galaxy? Која од овие три би ја одбрале? Воглавном се слични (да не речам исти на изгллед) Се работи за моделите од 99 до 2003 година и нормално дизел. Што би одбрале од овие 3?
Па добро, прашвев од професионален аспкет какви се колите а не дали ќе ја бери в гаража или не![]()
Сите три модели од таа генерација се произведувани во исто време, во иста фабрика, со исти делови. Јас би ја одбрал колата која што е во најдобра состојба.VW Sharan, Seat Alhambra или Ford Galaxy? Која од овие три би ја одбрале? Воглавном се слични (да не речам исти на изгллед) Се работи за моделите од 99 до 2003 година и нормално дизел. Што би одбрале од овие 3?
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1028480-VW-Sharan-1-9-TDI---01Сите три модели од таа генерација се произведувани во исто време, во иста фабрика, со исти делови. Јас би ја одбрал колата која што е во најдобра состојба.
Зошто вакво возило? Сите се со над 300.000 км и ако немаш особена и конкретна намена, немој да земаш вакво...Мислам дека ги одбрав најдобрите од на пазар3, дури малце го надминав лимитот на средства. Вака изгледаат супер, ама ако дојт време да ги видиме во живо ќе видиме како ќе е.
Па реков, овде изгледаат добри, пишува по 180 000 поминати а дали се враќани незнам.Зошто вакво возило? Сите се со над 300.000 км и ако немаш особена и конкретна намена, немој да земаш вакво...
Дизелите на форд возат мотор од пежоЈас мислев мене лично ме прашаш.Ако ти е ќеиф тебе земај си слободно.Се е тоа Волксваген машинерија.
Не и моделот за којшто прашува Дани Таргериан. Моторот и скоро се друго е заедничко со Шаранот и Алхамбрата.Дизелите на форд возат мотор од пежо
Не е можно да има исклочоци, не вреди ни да се види?Site se skapani odozdole. Poškart pleh od golf trojka nema,i jugoto e poarno. Stegni se uste iljadarce i zemi si cetvorka.
Остај шо пишува... вакво возило ако сакаш да земиш, само стриктно од Германија.Па реков, овде изгледаат добри, пишува по 180 000 поминати а дали се враќани незнам.
Иначе имам конкретна намена не е такси ама потребно ни е вакво со 7 седишта.