Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не за скапа, туку апла цигански ми изгледа кога ќе видам така ... no hard feelingsЗошто да не?Да не биде многу скапа
Не за скапа, туку апла цигански ми изгледа кога ќе видам така ... no hard feelings![]()
Каде можам во Скопје да најдам налепници за колава?Прави ли некој по мерка?Неможам никаде да најдам.Сакам да пише Turbo Power,на гепекот позади,или горе на шофершајбната.
bump!Каков бензин ставате кога сте во Грција наместо нашиот 95 октански?
Sinoka mi svetna na mojata kola Fiat Bravo dva pati dodeka vozev i se gasese odma. Pomos?
Авто Лидер, Јаја Паша.Каде можам во Скопје да најдам налепници за колава?Прави ли некој по мерка?Неможам никаде да најдам.Сакам да пише Turbo Power,на гепекот позади,или горе на шофершајбната.
Тоа ти е бензинската пумпа. Гледај да не ја возиш колата на резерва, филтерот за гориво фино ќе биде да го смениш превентивно и кога ќе дадеш контакт кажи ми дали слушаш звук на зуење кој престанува после неколку секунди или продолжува да зуи? Моето Браво го купив со таква пумпа, го возев и го продадов со истата, и не се расипа. А и да се расипе, 40 евра кошта и се монтира за 15 минути.
Најбитно, гледај да не го возиш на резерва. Имај секогаш барем 10 литра гориво во резервоар.
а ако се слуша звук на зуење кога ќе дај контакт шо значи то? ако престанува шо значи и ако не престанува шо значи?Тоа ти е бензинската пумпа. Гледај да не ја возиш колата на резерва, филтерот за гориво фино ќе биде да го смениш превентивно и кога ќе дадеш контакт кажи ми дали слушаш звук на зуење кој престанува после неколку секунди или продолжува да зуи? Моето Браво го купив со таква пумпа, го возев и го продадов со истата, и не се расипа. А и да се расипе, 40 евра кошта и се монтира за 15 минути.
Најбитно, гледај да не го возиш на резерва. Имај секогаш барем 10 литра гориво во резервоар.
Ако зазуи и престане, тоа значи дека пумпата работи. Ако зуи постојано тоа значи дека некаков проблем има. Кај мене на истото возило, истата потопна пумпа некогаш престануваше, некогаш не, но не рикна. Битно е гориво да не е на резерва, за да се лади пумпата.а ако се слуша звук на зуење кога ќе дај контакт шо значи то? ако престанува шо значи и ако не престанува шо значи?
Sinoka mi svetnana mojata kola Fiat Bravo dva pati dodeka vozev i se gasese odma. Pomos?![]()