Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Италија има помалку рѓа, ама полоши са коа иде прашање за одржувајне на моторо. Едноставно нема снег и нема толко хемии и сол по патиштата.
Австрија и Германија фрлат повеќе.

Иначе да, лошо префарбувани елементи за фарбата.
Јас ти викам иди си за германија, ем ќе се прошеташ, ем ќе си најдеш арна кола.

Германија океј, а Бугарија?

Вреди да се иде до таму, гледам привлечни цени...

И која би била цената за царина на овие Ц-класиве, знае некој? :)

Uložak-cilindarče. najubabo ako pasue smeni go od desnata strana ako može komplet sose kvakata. kaj polovcite ova može levata kvaka i desnata komplet sose cilindarčinjata se isti,golf4 ne sum cepkal i ne sum siguren. Prasaj nekoj majstor ako se isti smeni gi i gotovo.

haha abe toa ubavo bese ama dvete mi se rasipaja xD i toa vo rok od 1 nedela prvo ednoto pa drugoto :D

Германија океј, а Бугарија?

Вреди да се иде до таму, гледам привлечни цени...

Не си ти за у Бугарија. Там са 10 пати поголеми професионалци за шминкајне. И ак те видат македонец со евра, знај оти ќе те обујат, без разлика колко се пазеш. Можеш да идеш да ги разгледаш, а не да купуваш од прва.

Царина, как го пријавеш како вредност, и как се договореш со царинарнико и шпедицијата.

bracetmi go ima 5 godni vejke super e samo sto trosi 300 grama maslo godisno dr nisto ne mu e znaci a site 1.4 trosat malso

Зависи од нивото на опрема. Пример за автоматик менувач се доплаќа уште 400 евра екстра, пошто го сметаат за луксуз... Основно некаде е околу 70.000 денари.

Мене тоа GTI ми личи на обични букви што се наоѓаат на Бит Пазар...некој пробувал да изгледа брз :)
Тоа ми беше поентата, wannabe GTI, кујзнае колку е горен од пуста желба за GTI

Неколку луѓе ме советуваат на дизел моторот да го исперам со нафта,односно кога ќе менувам масло да го испуштам маслото и да ставам 2-3 литра нафта,да поработи 1-2 минути да го изгасам и да ја испуштам нафтата.
Дали советот е корисен или штетен?

Da mi kazete nesto za SAAB so vozilo e i dali se isplaka da se zeme vo MK?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom