Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 103717 Прегледај го приврзокот 103718

Кај можам да најдам вакви клучој кај нас и шо пари би биле, сликите ми се од на али експрес и таму куштаат по 100на денари, ама ако се наоѓаат овдека и ако не се многу по скапи арно.
Тука чинат од 100-130 евра заедно со код,а ако го купиш од али експрес и пробај да кодираш и ако бива пиши ми за да купам и јас за Аудито :D

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Тука чинат од 100-130 евра заедно со код,а ако го купиш од али експрес и пробај да кодираш и ако бива пиши ми за да купам и јас за Аудито

Братче имам јас клуч сличен на овој само шо ми е скршен, и затоа ми рекоја да го земам овој од али експрес и демек можело да се префрли апаратчето внатре од стариот на овој и да платам само 200 денари за режење на клуч.

Колку е вистина и дали ќе успејт незнам...

Братче имам јас клуч сличен на овој само шо ми е скршен, и затоа ми рекоја да го земам овој од али експрес и демек можело да се префрли апаратчето внатре од стариот на овој и да платам само 200 денари за режење на клуч.

Колку е вистина и дали ќе успејт незнам...
А,така ќе може ,ќе функционира е сега дали е оригинал или реплика тоа не знам пошо репликата обично не пазува и втора работа вакви клучеви ги има Шкода ,ВФ ,Ауди и Сеат на око се слични а сменет е логото и пак не пазува тука е заебанција.
И пази сега репликата за клучот тој дел што е за режење ќе може да отклучи рачно ама палењето не ќе може и тука е заебанцијата.

А,така ќе може ,ќе функционира е сега дали е оригинал или реплика тоа не знам пошо репликата обично не пазува и втора работа вакви клучеви ги има Шкода ,ВФ ,Ауди и Сеат на око се слични а сменет е логото и пак не пазува тука е заебанција.
И пази сега репликата за клучот тој дел што е за режење ќе може да отклучи рачно ама палењето не ќе може и тука е заебанцијата.

Мене ми требит само за да ја одклучам и заклучам колата и тоа на далинско, на брава ми стојт оргинал клуч со кој ја палам колата.

Мене ми требит само за да ја одклучам и заклучам колата и тоа на далинско, на брава ми стојт оргинал клуч со кој ја палам колата.
Така ќе може,но и тука има заебанција за да работи и далечинско ќе мора тој истиот клуч ќе треба да го запалиш моторот за да препознае кодот и после ќе можеш со далечинско да користиш во спротивно ако нејќе да пали и не ќе може да препознае кодот и ништо од далечинското инаку да беше така едноставно и ќе имаше многу аматери авто-крадци .

Така ќе може,но и тука има заебанција за да работи и далечинско ќе мора тој истиот клуч ќе треба да го запалиш моторот за да препознае кодот и после ќе можеш со далечинско да користиш во спротивно ако нејќе да пали и не ќе може да препознае кодот и ништо од далечинското инаку да беше така едноставно и ќе имаше многу аматери авто-крадци .

Само првиот пат ке треба да го запалам за да го препознае или?

некој да знае повеке за новото Митсубиши што го рекламираат за 7.900 еур?

Видов сега дури оти го произведува Данска.
некој искуство со тие коли.?
Фала

Само првиот пат ке треба да го запалам за да го препознае или?
Обично само првиот или вториот пат ќе препознае,а третиот и понатаму малку тешко да препознае.

koska, plus od prv gazda e, probaj malce da se iscenkas ke ti namali, eftino za odrzuvanje

daj ne dupi tiko ke zema, do matiz ima uste mnogu, nese site bogati kako tebe audi a4 da vozat
Тико е многу подобро, одколку Југо.Нема споредба во мотор, издржливост, евтино за одржување.

Тико е многу подобро, одколку Југо.Нема споредба во мотор, издржливост, евтино за одржување.

Какво Тико бре..Југословенско си е југословенско..

Какво Тико бре..Југословенско си е југословенско..
Можеш да ми кажуваш за коли што сум ги немал, ама за Југо и Тико не можеш да ми тврдиш.Сум имал Југо и 2 Тика, нема споредба.Тикото е многу добро количе за низ град, па и за релации во Мк, евтино одржување, не троши многу во споредба со Југо и возењето е многу, многу подобро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom