Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ај разбирам дека многумина шетаат по бутици и маркети да меркаат и што цена се,а пак за колите никој не шатаа само колку на прсти се бројат,туку оди директно во Порше-Македонија па види што цена се ние не знаеме само мислам дека основен модел чинат околу18.500 евра дизел верзија .

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Патем јас би земал Ауди А4 или А3 од 2004-2007 и ич да не му мислиш ,а и има комоција и поширака за разлика од ВМВ-то претесна е затоа наскоро ќе престануваа од производството и ќе има серија 4-ка и има исти димензи како Ауди А4.

серија 4 има и таа е со 2 врати.

серија 4 има и таа е со 2 врати.
Не,не, таа е сега засега е кабриолет (мислам на серија 4) и купе верзија,а со две врати тоа е компакт верзија тоа е серија 3 и батали го тоа туку тоа си е твој избор и вкус.еве слики серија 4
Серија 4
6f2eb6fd50e160cb3855ae33a021d2d3.jpg

Компакт серија 3

1313ee4873803e4cf9a5c03d6c649ad1.jpg

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Ех што сум разбркал ???
За кое БМВ велиш дека ќе престане да се произведува - и тоа заради недостиг на простор во однос на Ауди А4?

Додека да одговориш, да скратам: имаш БМВ 3, БМВ 3 Туринг (или караван), БМВ 3 ГТ, БМВ 4 (купе и кабриолет) и БМВ 4 Гран Купе (она што си го ставил на сликата чинам е тоа). Ниедно од овие нема да престане да се произведува. Оди на Гугл и види што е што.

Едит: Бај д веј, БМВ компактот што си го ставил навистина не се произведува - веќе долго време. На негово место дојде БМВ 1.

Последно уредено:
Па прочитав AutoBild дека наскоро нема веќе да произведува серија 3,а негово место ќе зазема серија 4.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Може ли некој од членовите да помогнеЧ
Каде може да се најдат следниве делови за интериер за GOLF MK4 во Македонија?GLF 22.jpg GOLF 1..jpg
За првата слика разликата е што мојата е со климатроник и е со 4 врати,

Дали знае некој каде во Благоевград и неговата околина може да се најде сервис и монтажа на автомобилски стакла, поточно предно лево стакло за Шевролет Круз?

Последно уредено:
Колава не ми палеше, не ни верглаше, ја однесов на мајстор ми рече дека било до адаптерчето на алансерот, требало да го сменам, го прашав шо пари рече незнам јас зависит, ќе си прашаш во продавница.. Ојдов таму му кажвам викат требит да го истајме алансерот за да видиме бројката и според то ама сигурно ќе било над 1500 денари. Некако ми немат логика, мојте некако да ми помогните, се работит за Опел вектра 1.6 Б 96 година.

Помош Имам пρоблем со κолата опел κоρса наеднаш немам паρно темпеρатуρата ρабота добρо иде до κај 98 па паѓа паκ нагоρе надоле. Чаρе?

Помош Имам пρоблем со κолата опел κоρса наеднаш немам паρно темпеρатуρата ρабота добρо иде до κај 98 па паѓа паκ нагоρе надоле. Чаρе?

термостатот..[DOUBLEPOST=1411586267][/DOUBLEPOST]
Колава не ми палеше, не ни верглаше, ја однесов на мајстор ми рече дека било до адаптерчето на алансерот, требало да го сменам, го прашав шо пари рече незнам јас зависит, ќе си прашаш во продавница.. Ојдов таму му кажвам викат требит да го истајме алансерот за да видиме бројката и според то ама сигурно ќе било над 1500 денари. Некако ми немат логика, мојте некако да ми помогните, се работит за Опел вектра 1.6 Б 96 година.

Аланасерот мора да се извади,ако тоа адаптерче стои на алансерот..Поарно кај некој автоелектричар да одиш..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom